2777
2789
عنوان

من زشتم

590 بازدید | 60 پست

من ۲۲ سال دارم از بچه‌گی زیاد زندگی خوبی نداشتم همیشه تو مدرسه همه ازم بدشون می اومد من فک نمی کردم بخاطر قیافه ام باشه. بسیاری اوقات مسخره می شدم اما هیچ وقت قشنگ توجه نمی کردم. همیشه آدمای دور برمون یه کاری می کنن که همه چیت تغییر می کنه یادمه به یه سنی رسیده بودم که دیگه همه چی رو درک می کردم. یه روز تو مدرسه داشتم غذا می خوردم یه پسر که از خودم بزرگتر بود نگام می کرد بهم حرف می زد بعد که زنگ تفریح تموم شد من روی صندلی نشسته بودم با اون پسر تنها شدم هی بهم می گفت تو چی هستی تورو خدا نگا کن غذا خوردنش رو هی تکرار می کرد این سوال رو  خیلی برام سخت بود چی جواب بدم چی بهش بگم خودت نگا کردی ازم کینه داشت. خیلی شکستم😔. بعد ها خیلی ها بهم گفت حرفای اون پسر الانم می گن. می خوام اینو به خیلیا برسونم اگر کسانی دور برتون بودن زشت بودن مسخره شون نکنید بدترین کاری که با یه انسان می تونی بکنی این که قیافه اش رو مسخره کنید انسان های زشت تو خلقت خودشون دست نداشتن. عواقب بسیار بدی داره و من امروز واقعا وقتی به ریشه مشکلاتم فک می کنم به بیماری هام. همش از اون روز شروع شد که اون فرد منو تو شرایطی گذاشت که هیچ جوابی نداشتم‌. وزندگی سخت و پر درد می گذره نه برای زشت بودن بخاطر چیزی های که بعد اون حرف سرم اومد امیدوارم  از اینجا حرفام به کل مردم ایران برسه در پناه حق 

غصه نخورین

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چقد پست بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من مطمعنم خوشگلین.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

واقعا متاثر شدم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

😔😔چی بگم والا

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
توی چه مدرسه ایی بودی که مختلط بوده؟؟؟🤔

پسره😐

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

چه ادم پستی بوده ،تو چرا انقد ضعیفی ؟؟ سعی کن ادم موفقی باشی نذار چیزی روت تاثیر بد بذاره 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

همه زیبا هستن.

خداوند همه رو زیبا افریده،فقد سلیقه ها فرق میکنند..

شاید چیزیو‌که من میپسندم رو‌تو یا خیلیای دیگه حتی بهش نگاه هم نکنین،و برعکس.

کاش یادبگیریم حداقل بخاطر چیزی که توش نقشی نداریم همدیگه رو سرزنش نکنیم.

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید