2777
2789
عنوان

من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 60 پست

شماچطور دلت اومد به خودت اجازه بدی به خاطر حرف یه آدم بی مغز این همه مدت عذاب بکشی،این حرفا چیه،همه نقص دارن اما دلیل نمیشه اونقدر به نقص هات توجه کنی که باعث بشه هیچ کدوم ازخوبی هاتو نبینی،این افکاروبزار کنار باورکن،واقعا اینو به تجربه خودم میگم باورکن تازمانی که خودت خودت رودوست نداشته باشی وخودت به خودت احترام نذاری،دیگران هم نادیدت میگیرن وموردتمسخر قرارت میدن،برای خودت ارش قائل شو واجازه نده هیچ کس بهت بی احترامی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ناراحت کنندست این رفتارا شماهم اعتماد ب نفستو ببر بالا قطعا تاثیر گذاره 

ب سه چیز نخندید چون دست خود آدم نیس و خدا قهرش میگیره قیافه اصالت پدر مادر

به سه چیز حق دارید بخندید چون دست خود آدمه

ادب شعور شخصیت 

با تشکر تی تی گل😊✋

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
شما زشت نیستید اما یک مشکل بزرگ دارین اینکه عزت نفستون زیر صفر نمیدونم شرایط زندگیتون چطور بوده اما ...

امروز بخاطر اون حرفا پاهامو از دست دادم. هیچ وقت اون آدما رو نمی بخشم 

هووف پروفتو دیدم یاد یکی افتادم😞😶

ای بابا 

درست میشه

دیگه باید فراموش کنین

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
کاش راحت بود ممنون

راحته باور کنین

فقط باید بخواین

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

ینی چی؟😟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

خب شما خیلی داری خودتو اذیت میکنی ببینید درسته زبون تلخ و نیش دار دل میشکنه و .. ولی این ما هستیم که همین زبون نیش دار بزرگش میکنیم مثلا شما به من یک حرف بی رط  میگی و من اختیار دارم که این حرف رو ربط بدم به خودم و اختیار دارم که نادیدش بگیرم همه ی حرفام برای اینه که شما از این دست ادما ناراحت نشین 

ببینید

اولا که اون پسرو خیلیای دیگه که دلتوشکستن خیلی غلط زیادی کردن خودشون خیلی تهفه ن؟؟؟

هیچ حدو مرزی برای تعیین زیبایی وجود نداره 

ما جهان سومی های از همه جا عقب مونده فقط ملاکمون شده زیبایی و ارایش و عمل و مصنوعی بودن که چی بشه!!!

اقاپسر!! شاید شما به چشم همه اونایی که بهت گفتن زشت 

زیبا نباشب اما این دلیل بر زشتی تو نیست 

توهم قطعا زیبایی مثل همه ی ادما 

زیبا ودوسداشتنی  

اونم فقط برای کسایی که دوست دارن

واصلا مهم نیس تعدادشون 

هر ادمی هرادمی در نظر خیلی ها زیبا و درنظر خیلی هازیبانیس(زشت وجود نداره اینو باتمام وجودت بپذیر)

کسایی که اذیتت کردن بویی از انسانیت نبردن 

ادم باید روی نظافتش خوشبو بودنش رفتار و منش و شخصیتش کار کنه

چرا فک میکنی بقیه باید تاییدت کنن!؟

وقتی انقد از خودت بیزاری به هر بی سرو‌پایی این اجازه رو میدی که ازارت بدن و ازت ایراد بگیرن

هرروز تو ایینه بخودت بگو چقد دوسش داری 

که همه جوره خودتو پذیرفتی!!

همین  سلبریتی هارو‌نگاه کن میلیون ها نفر عاشقشونن 

اما خیلیام هستن که بهشون میگن نچسپ ونازیبا!!

الان این سلبریتی ها برن یه گوشی اشک بریزن که ی عده بهمون گفتن زشت!!

جهان سوم جاییه که ادم به هر دری میزنه بقیه بهش بگن زیبا

اما تو کشورهای پیشرفته هر ادمی با هر مدل قیافه خودشو پذیرفته

تو زمانی به ارامش میرسی که خودت. خودتو بپذیری 

چی عایدت میشه ازینکه به ادمای عقده ای و بد ذات اجازه ازار خودتو‌بدی!!؟

هرچقدرم تو زندگیت مشکل داشتی مال گذشته س سعی کن از امروز به بعد بادید دیگه زندگی کنی با لبخند با امید باارزوهای رنگی 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یعنی چی پاهاتو از دست دادی؟

برای این که قیافه ام درست بشه  خیلی چیزا مصرف کردم که به پاهام صدمه زد از نظر روحی روانی بسیار صدمه خوردم. الان یه آدم پرخاش گر گوشه گیر ناامید شدم پدر مادر همه ازم خسته شدن.