2777
2789
عنوان

چرا واقعا😂

475 بازدید | 34 پست

ی پست دادم یاد خودم افتادم ،ی روز داشتم با یکی از دوستام چت میکردم بعد میخاستم واسه یکی دیگ اسکرین بگیرم بفرستم واسه فان بودا 😂بعد اسکرین ک گرفتم اشتباهی فرستادم واسه خودش گف این چیه گفتم ینی نمیدونی گف نه گفتم این ی چالشه گف چجور چالشیه ی لحظه فک کردم دیدم واقعا بی معنیه اسکرین از پیام خود شخصو ب خودش بدی میفهمه قضیه چیه گفتم.،ن میدونی میخاستم ری اکشنتو ببینم گفتم اها باشه صحیح😂 ،هرچند میدونم فهمید😕حالا اگ شما بودین چی میگفتین??🙄

واقعا نمیشد جمش کرد:/ 

من سریع دیلیت آل میزدم😶😑

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا خوبه من یه بار رفتم حرف دوستمو بگم به اون یکی دوستم رفتم گفتم بخودش:/

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕

من اگه بودم یه نکته از عکس می گفتم بهش. مثلا می گفتم نگاه کن شارژم چن درصده باید بزنم شارژ خدافظ 

یا مثلا می گفتم بجز پی امایی که داخل این شات هست چیزی فرستادی که نیومده باشه برام؟ چون جدیدا پی ام بعضیا نمیاد برام و...

من اگه بودم یه نکته از عکس می گفتم بهش. مثلا می گفتم نگاه کن شارژم چن درصده باید بزنم شارژ خدافظ&nbs ...

ب ذهنم نرسید یهویی شد یهویی پرسید وقت واسه فکر نزاشت اخه ی اسکرینم نبود چندتا بود