yeeganeee مدیر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 569 عنوان چرا واقعا😂 | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 34 پست ی پست دادم یاد خودم افتادم ،ی روز داشتم با یکی از دوستام چت میکردم بعد میخاستم واسه یکی دیگ اسکرین بگیرم بفرستم واسه فان بودا 😂بعد اسکرین ک گرفتم اشتباهی فرستادم واسه خودش گف این چیه گفتم ینی نمیدونی گف نه گفتم این ی چالشه گف چجور چالشیه ی لحظه فک کردم دیدم واقعا بی معنیه اسکرین از پیام خود شخصو ب خودش بدی میفهمه قضیه چیه گفتم.،ن میدونی میخاستم ری اکشنتو ببینم گفتم اها باشه صحیح😂 ،هرچند میدونم فهمید😕حالا اگ شما بودین چی میگفتین??🙄واقعا نمیشد جمش کرد:/ 1399/08/18 | 00:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anoshaa عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 3410 وای خاک عالم چیشد بعدش پیامو سین کرده بودن ولی من پاکش کردممطمعنا ک خونده الانم با هم قهریم سر مسائلیخب بدم. میومد ازش دیگه😂😂😂 دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....
yeeganeee مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 569 پیامو سین کرده بودن ولی من پاکش کردم مطمعنا ک خونده الانم با هم قهریم سر مسائلی خب بدم. میومد ا ... اره ولی ضایه بودا 😂🙄