2777
2789
عنوان

چرا واقعا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 34 پست
🙄😂

سوتیای ما بدتر بود همزمان با دخترها و پسرها چت میکردیم بعد کلی بوس بوس و عزیزم و بیا بغلم میفرستادیم اشتباهی برای پسرها

اخرش هم معذرت میخواستم

ولی از روز بعدش نگاه سنگین پسرهای کلاس رومون بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار ب شوهرم میخواستم پیام بدم اخر پیامم نوشتم شومبول طلا.اشتباهی فرستادم واسه مادرم.تا یک هفته جواب تلفنمو نمیداد

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.

منم ی بار تو گروه خانوادگی بودیم میخاستم برم تو پیوی خاهرم دشت سر یکی حرف بزنم اشنباه رفتم تو پیوی خود اون شخص😩😩😩😩😩ابرروم رفت رفتم تو حیاط زنگ بزنم خاهرم بگم چیکار کنم گوشیم افتاد شکست😰😰😰هیچی دیگه کلا همه چی ترکید

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

😂

من ی بار دوستم ب شدت ناراحت بود... منم یهو خواستم گیف غمیگن بذارم... ی گیف مسخره و بی معنی  و ژاژ فرستادم.. نوشت.. مرسی ک حرفامو خوندی... خداحافظ 😑😑

تا یکساعت داشتم قانعش میکردم اما دیگه اون آدم اسبق نشد🙄

وااای من ک یه بار داشتم همزمان با دوستم و تو یه گروهی ک باهم بودیم چت میکردم

یهو گفتم ااه ه ه از فلانی حااالم بهم میخوره دوس ندارم جوابشو بدم😂😂😂 فرستادم تو گروه😂😂😂

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
یه بار دوست شوهرم و زنش اومدن خونمون...بحث شد و ما کلی از یه شهری بد گفتیم🙈بعد خانومش گفت...عه ...م ...

یه بار داشتیم در مورد اسامی اقایون صحبت میکردیم

بعد من هی میگفتم از فلان اسم بدم می اد که بعضیا میگن آقا ... و مدام هم تکرار میکردم 

بعد دوستم گفت اسم شوهرمنم همینه تازه همش اقا ... صداش میکنم

نتونستم جمعش کنم فقط معذرت خواستم