تاحالا تو زندگیتون معجزه دیدید اصلا معجزه وجود داره کیا تو شرایط سختی بودن که با معجزه نجات پیدا کردن خیلی حالم بده فقط ی معجزه میتونه حالمو خوب کنه بیاین بگین واقعا بعد هر سختی آسونی هست یا نه اینا همش شعاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من۴۰روز روزی به بار خوندمش اما به نیت حاجت خودم نخوندم به نیت۴۰تا از کاربرا خوندمو خودمو سپردم به خدا..
با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
من۴۰روز روزی به بار خوندمش اما به نیت حاجت خودم نخوندم به نیت۴۰تا از کاربرا خوندمو خودمو سپردم به خد ...
البته اینم بگم من روز۱۵چله بودم که اومدن خواستگاری
با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
در حدیث آمده است که خداوند می فرماید:( انا عند المنکسره قلوبهم من همدم قلب های شکسته هستم)، یعنی انسان دل شکسته در پیشگاه خداوند دارای جایگاه ویژه ای است و مورد توجه خداوند می باشد