2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 96 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم داره کور میشه نه پنل‌های نه کاری نه زندگی با ی بچه دارم نابود میشم برای دلم دعا کن 

خدا ارحم الراحمین هست عزیزم، ان‌شاءالله حاجت روا بشی گلم، برای شوهرت حمد می‌خونم، ان‌شاءالله خدا سلامتی بده 

من عاشق یه پسره بودم عشقم یه طرفه بود۱۰ماه بود که رفته بود منم فقططططط همونو میخواستم همه خواستگارامو رد میکردم بعد یکی اومد خواستگاریم هیچ جوره نمیخواستمش تا دو روز گریه میکردم فقط میگفتم نمیخوام ولی خانوادم میگفتن پسر خوبیه اجازه بده بیا خلاصه اومد و نامزد کردیم و از اون روزی اومده تو زندگیم خیلی حالم خوبه😍اون زمانی که اومد خواستگاریم داشتم چله سوره مزملو میخوندمش..به نظرم یه معجزه خیلی بزرگ بود😍

پ ن:کاربری برا دوستمه😁

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

اره عزیزم من دیدم  

برو تو تاپیک شکر گزاری من ببین همین امروز عصر چقدر ازش تشکر کردم

چون یکی از خواسته هامو براورده کرد که خیلی خیلی خوشحال شدم 

خدایا بازم ازت متشکرم 

خدایا دوستت دارم خیلی سپاس خیلی خیلی مهربون و توانمندی

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

لطفا دعا کنید بعد عید معجزه ای که میخوام رخ بده😔😔😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز