2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 96 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چله مزمل به چه صورت چجوریه 

من۴۰روز روزی به بار خوندمش اما به نیت حاجت خودم نخوندم به نیت۴۰تا از کاربرا خوندمو خودمو سپردم به خدا..

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
من۴۰روز روزی به بار خوندمش اما به نیت حاجت خودم نخوندم به نیت۴۰تا از کاربرا خوندمو خودمو سپردم به خد ...

البته اینم بگم من روز۱۵چله بودم که اومدن خواستگاری

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
شوهرم داره کور میشه نه پنل‌های نه کاری نه زندگی با ی بچه دارم نابود میشم برای دلم دعا کن 

من دعا میکنم برات

🤗🤗انشالا اگه خوب بشین منم خوب بشم بجا یکی دوتا میبرم نذرمو ادا میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز