2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 96 پست
خداکنه خدااا شفاش بده که تنها راهش معجزس

در چله سوره فتح که دارم میخونم و فردا روز 38 ان است از خداوند میخوام که با مهربانیش به شما کمک کند 

ای خداوند توانا 

ای قادر مطلق 

ای سمیع و ای بصیر

بحق نامهای نیکی خودت به حق پیامبران بزرگت به حق اصحاب کهف 

به حق شهدا و مجاهدین راه خودت 

به این کار بر و همسر گرامیشان عنایت کن و کمکشون کن 

بانم خیلی سوره فلق بخون تا رفع شر بشه 

منم برات الان میخونم

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دیدم 😍😍😍برات همون چیزی که میخواییو ارزو میکنم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

من دیدم ...تو دقیقه نود چشمام بستم با خدا صحبت کردم به طرز عجیبی خدا کمکم کردم ..به نظر من باید ازته دل یه چی رو بخواین ...قربونش برم که تو لحظات سخت کنارمه 

...عشق فقط خدا ...

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خوشبحال آدمایی که خدا هاشونو داره کاش هوای مارو هم داشت 

خدا هوای همه رو داره فقط کافیه باورش کنی

به خاطر هرچیزی حتی اتفاق بد،خداروشکر کن چون اینجوری هم خودت حالت خوب میشه هم خدا😍🥰

شکرگزاری خیلییی خوبه بیش از حد🤩

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
در چله سوره فتح که دارم میخونم و فردا روز 38 ان است از خداوند میخوام که با مهربانیش به شما کمک کند&n ...

ممنون گلم قربون دل مهربونت خدا حاجت دلتو میده اش بخواه دستای شوهرمو بگیره خیلی مرده نازنینی ولی از پا دراومده دیگه 

ممنون گلم قربون دل مهربونت خدا حاجت دلتو میده اش بخواه دستای شوهرمو بگیره خیلی مرده نازنینی ولی از پ ...

یادت نره تند تند سوره فلق بخون 

باور کن به شدت معجزه میکنه

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

ی دعای دیگه هم هست  مینویسن میزارن تو اب بعد چشاشو با همون میشورن 

من خیلی وقت پیش یکی از اطرفیانم دکترا جوابش کردن گفتن بینایشو از دست میده

۴۰ روز بعد معجزه شد

شبا دعا میبستن ب چشماش مث چشم بند بعد با دعا چشاشو میشستن البته نمیدونم چه دعایی بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز