2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 96 پست
چجوری باید نذر کنم باید چی بگم  

من خودم نذر ۱۴ هزار صلوات کردم هدیه به ایشان. شما میتونی هر چی دوست داری نذر کنی مثلا بگی فلان قدر پول میدم به فقیر یا فلان قدر صلوات یا ختم قرآن یا پول میدم حرم ایشان یا چند جلسه روضه خانگی مقتل حضرت یا ..‌. و ثوابشو تقدیم به حضرت عباس ع میکنی.میگی اگر لطف کنی واسطه بین من و خدا بشی و حاجتم را بدی من فلان کار را میکنم. به عنایت حضرت  شفای فلج گرفتم شفای چشم که چیزی نیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی واقعا اون فلج الان خوب شده. مشکلی نداره  

بله. خوب شد. در عرض یک هفته.فلجی بود که دکتر گفت خوب نمیشه مگر معجزه بشه. البته من و مادرم تو اون یک هفته خیلی گریه کردیم و التماس حضرت ع کردیم و قسمش دادیم.ولی حضرت ع مدد کرد و شفا داد.

بله. خوب شد. در عرض یک هفته. البته من و مادرم تو اون یک هفته خیلی گریه کردیم و التماس حضرت ع کردیم و ...

یعنی منم بهش رو بزننم جوابمو میده من هر چی خواستم مستقیم از خدا خواستم نمیدونم یعنی رومو زمین نمیندازه اگه قسمش بدم 

یعنی منم بهش رو بزننم جوابمو میده من هر چی خواستم مستقیم از خدا خواستم نمیدونم یعنی رومو زمین نمیندا ...

شک نکن. با اطمینان متوسل بشو. 

خلق میداند که در بهداری قرب حسین ع. .......... دردها را بیشتر عباس ع درمان میکند.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز