یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خانومااا خواهشا یه تاپیک بود داستان واقعی زندگی بود سوگند. وسوگل دو خواهر 2 قلو لودن لینکشو میشه بدین ممنونم
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
آخه میدونیدمشکل کجاست من دوتابرادربزرگ دارم که همین الان هم بگم شرمیشه خودش هم خیلی آدم شری هست اصلا ...
به هر حال شترسواری دولا دولا نمیشه گلم،آخرش که میفهمن،حداقل اینجوری زندگی شما تکلیفش مشخص میشه،برادراتونم بلاخره از بزرگتری حرف شنوی دارن احتمالاً،اونها توجیهشون کنن که بلاخره ایشون پدر بچه شماست و دعوا به مصلحت نیست و فایده ایم نداره.
آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است