2777
2789
عنوان

رابطه بعدازجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 51 پست
گفت نگو گفت تومیری ازدواج میکنی وچرت وپرت

گلم به خانواده ات بگو درسته که ازت دلخور میشن اما هرچی دیرتر بفهمن بیشتر به ضرر شماست.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم به خانواده ات بگو درسته که ازت دلخور میشن اما هرچی دیرتر بفهمن بیشتر به ضرر شماست.

آخه میدونیدمشکل کجاست من دوتابرادربزرگ دارم که همین الان هم بگم شرمیشه خودش هم خیلی آدم شری هست اصلاموندم

یعنی به خانوادم بگم درسته این بهترین کاره

چقد ساده ای ک 6 ماهه نگفتی 

هر چی زودتر بهتر 

چ دلیلی داره خانوادت ندونن 

هرچند ک پیش‌بینی اینکه چ برخوردی هم ممکنه باهات بکنن رو بکن 

هر برخوردی هم ک کنن بازم بگو این راهش نیست

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)

خانومااا خواهشا یه تاپیک بود داستان واقعی زندگی بود سوگند. وسوگل دو خواهر 2 قلو لودن لینکشو میشه بدین ممنونم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

اشتباه بزرگ کردی که نگفتی 

چقدر پرو که به تو گفته تو ازدواج میکنی ولی خودش رفته زن گرفته هر چی زودتر به خانوادت بگو 

مهریه هم گرفتی یا بخشیدی 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
به خانوادت بگو بعدش دیگه لازم نیست اون اقا بیادتو خونتون وقتی تصمیم گرفتیدجدا بشید پس باید تمومش کنی ...

جداشدیم اماایشون میخوادمن روازدست نده امارابطه که باکس دیگه داره خیلی اذیتم میکنه میترسم بگم بریم عقدکنیم بعدکسی دیگه توی زندگیش هست وازطرفی دخترم به عنوان گروگان هست انگارهروقت دعوامیشه بااینکه خضانت دخترم بامن هست میبرتش تایک هفته نمیارتش

اشتباه بزرگ کردی که نگفتی  چقدر پرو که به تو گفته تو ازدواج میکنی ولی خودش رفته زن گرفته هر چی ...

قبل ازطلاق بردم دفترخونه گفت همه چی روبگوگرفتم اماهیچی نگرفتم

آخه میدونیدمشکل کجاست من دوتابرادربزرگ دارم که همین الان هم بگم شرمیشه خودش هم خیلی آدم شری هست اصلا ...

به هر حال شترسواری دولا دولا نمیشه گلم،آخرش که میفهمن،حداقل اینجوری زندگی شما تکلیفش مشخص میشه،برادراتونم بلاخره از بزرگتری حرف شنوی دارن احتمالاً،اونها توجیهشون کنن که بلاخره ایشون پدر بچه شماست و دعوا به مصلحت نیست و فایده ایم نداره.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
میاد خونت رابطتون چجوریه؟چرا جدا شدی حتما به خونوادت بگو فردا برات مشکل پیش نیاد دختر تو عقلی نداری؟

رابطه جنسی باهم نداریم امامثل سابق خریدخونه .وزندگی قبلی همه چی عادی

جداشدیم اماایشون میخوادمن روازدست نده امارابطه که باکس دیگه داره خیلی اذیتم میکنه میترسم بگم بریم عق ...

وقتی طلاق گرفتی یعنی اون زندگی به بن بست رسیده و تمام دوباره بری عقدکنی☹

وقتی حضانت دخترت باهاته اگه بردش نیورد برو شکایت کن ازش