2777
2789
عنوان

رابطه بعدازجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 51 پست
به هر حال شترسواری دولا دولا نمیشه گلم،آخرش که میفهمن،حداقل اینجوری زندگی شما تکلیفش مشخص میشه،برادر ...

اصلادیگه نمیکشم بخدامیخواستم یه روزدخترم روبهش بدم بزارم برم خسته شدم دیگه به مرحله جنون رسیدم

قبل ازطلاق بردم دفترخونه گفت همه چی روبگوگرفتم اماهیچی نگرفتم

چقدر شوهرت شالاتن هست سرت و کامل شیره مالیده جایی برادرت بودم اپل خودت رو یه دست کتک میزدم که اینقدر ساده نباشی بعدم شوهرتو چرا قبول کردی 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا جدا شدین ؟ چرا گذاشتی اون تصمیم بگیره که به خونوادت بگی یا نه

♥️

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

چرا به این راحتی جداشدین بعد چرابه خانوادت نمیگی اون اگه زندگیشا دوست داشت الان باکسی دیکه تورابطه نبود

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

میشه دلیل جداییت رو بگی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید