2777
2789
عنوان

مربای به

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 42 پست
چی بگم هر جور راحتی عزیزم پس چند بار درست کن تا دستت بیاد فقط نورش کم باشه وبزار خوب دم بیوفته تار ...

له میشه جای رنگ دادن.فکر کنم از جنس به اینا هم هستا این محلی هستش از این کوچیکا 

زبونم نمیاد اصلا😄چیزی ازش بپرسم😒میزنه تو ذوقم میدونم اخلاقشو.

از یکی دیگه بپرس که چیزی بهت نگه ماشالله گوگل الان پر از دستورای مختلفه حالا رنگش زیاد مهم نیست مهم مزشه که مزه مربا بده واسه رنگشم یکم رنگ خوراکی هم میتونی بزنی اگه مشکلت اینه یا زعفرون بزن بهش

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبار درست کردما جفتشم در بسته بود شعله کم ولی قابلمه مسی ندارم مادرشوهره قابلمه مسی نداره ولی مرباش ...

ما همیشه تو قابلمه روهی میپزیم دفعه دیگه اینو امتحان کن شاید شد

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عزیزم منم درست کردم ولی قابلمه مسی نبود..رنگش قرمز  شد..مامانم به من گفت که در قابلمه رو زیاد ب ...

برنداشتم والا منم چندبار یهو دیدم له شد پخت قوامم اومد ولی رنپش سفیده😶

دوبار درست کردما جفتشم در بسته بود شعله کم ولی قابلمه مسی ندارم مادرشوهره قابلمه مسی نداره ولی مرباش ...

خب بگو چطوری پختی ؟ چندساعت طول کشید 

مطمئنی چندساعت دم کنی گذاشته بودی؟ 

من واسه مامانم درست کردم سه چهار ساعت تو قابلمه دم کنی هم گذاشتم زیرشم کممم .قرمز شد . ظرفشم مسی نبود .

واسه خودمم درست کردم ولی به رو رنده کردم به همون روش بازم قرمز شد 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
خب بگو چطوری پختی ؟ چندساعت طول کشید  مطمئنی چندساعت دم کنی گذاشته بودی؟  من واسه مامانم ...

به رو شستم خورد کردم بعد آب وشکر گذاشتم جوش اومد بعدش اومدم به رو اضافه کردم حتی چندتا از دونه هاشم تو توری ریختم انداختم توش واسه قوامش که ڗله ای شه .بعد سر قابلمه رو گذاشتم بادمکنی ومشغول کارشدم رفتم سرزدم سفید هربار رفتم دیدم سفید.بعد دوسه ساعت دیدم لع شده ها قوام اومده فقط رنگش تغییر نکرده

به رو شستم خورد کردم بعد آب وشکر گذاشتم جوش اومد بعدش اومدم به رو اضافه کردم حتی چندتا از دونه هاشم ...

شاید اصلا نباید درشو هی باز و بسته کنی .

دو سه ساعت بذارش رو شعله کم و بیخیالش شو

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...