2777
2789
عنوان

مربای به

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 42 پست

دو ليوان به خرد شده+ ٢ليوان شكر+ ٥تا دونه هل ساييده شده رو ريختم تو ظرف مسي و اب به اندازه اي كه رو سر به رو بپوشونه و شعله گاز رو كم كردم يه ٣ الي ٤ ساعت با شعله كم و در بسته پخت و به رنگش قرمز شد ٥ دقيقه اخر هم گردو خرد شده بهش اضافه كردم.

من هفته پيش اينطوري درست كردم رنگشم قرمز شد

الان عكس ميدم

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم درست کردم ولی قابلمه مسی نبود..رنگش قرمز  شد..مامانم به من گفت که در قابلمه رو زیاد برندار .فقط یکی دوبار.شاید بخاطر این باشه یا اینکه مدت زمان پختش کم بود.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

نزاشتی خوب دم بکشه. باید یه دم کنی میزاشتی وزیر شعله گاز رو خیلی کم میکردی که سر نیاد میزاشتی نیم ساعت همونجوری بمونه.  بعدش قشنگ قابلمه تو میپیچیدی لای 2 تا پتو که گرم بمونه تاصبح. بعدش صبح برمیداشتی میریختی تو ظرف خودش. من همیشه این کار میکنم مربام قشنگ قرمز رنگ میشه 

💚❤💚
اگه رنگش روشنتر شده یعنی مدت زمان پختش کم شده مربای به زمان پخت ودمش زیاده بعدم از مادر همسرت بپرس ...

وای نه دوست ندارم ازش بپرسم ترشیاشم خوشمزه اس نمیپرسم ازش😎

وای نه دوست ندارم ازش بپرسم ترشیاشم خوشمزه اس نمیپرسم ازش😎

اشکالش کجاست پرسبدنش؟؟؟

به این کار شما نمیگن هنرمندی میگن غرور زیاد

بپرس وخوب گوش کن تا یاد بگیری ولذت بلری از هنرت

خب از مادر شوهرت بپرس و از هنرش بهره ببر مگه چه ایرادی داره تازه خوشحالم میشه عروس ما همشهریمون نیست و غذاهاشون با ما متفاوته هم اون از مامانم میپرسه دستور غذاهای مارو هم مامانم از غذاهای اونا و روش پختشون میپرسه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اشکالش کجاست پرسبدنش؟؟؟ به این کار شما نمیگن هنرمندی میگن غرور زیاد بپرس وخوب گوش کن تا یاد بگیری ...

اخه میدونم بعدش میشینه میگه مربا بلد نبود پیش خواهراش اینا کلا کار کسی و قبول نداره .نمیدونم زنگ زدم بعد قطع کردم گفتم مربا درست کردن کاری نداره رفتم گوگل اینستا همشون یه روش داشتن باهمون رفتم جلو نشد.

اخه میدونم بعدش میشینه میگه مربا بلد نبود پیش خواهراش اینا کلا کار کسی و قبول نداره .نمیدونم زنگ زدم ...

چی بگم هر جور راحتی عزیزم

پس چند بار درست کن تا دستت بیاد

فقط نورش کم باشه وبزار خوب دم بیوفته تارنگش خوب وتیره دربیاد

خب از مادر شوهرت بپرس و از هنرش بهره ببر مگه چه ایرادی داره تازه خوشحالم میشه عروس ما همشهریمون نیست ...

زبونم نمیاد اصلا😄چیزی ازش بپرسم😒میزنه تو ذوقم میدونم اخلاقشو.