2777
2789

دیشب که اونجوری شد اصلا بهم محل نداد منم محل‌ش ندادم دیگه صبحم رفت سرکار منم گفتم بهش محل نمیدم یهو یه ساعت پیش اومد خونه با این که کلید داشت در زد منم درو باز کردم آروم گفتم سلام سریع رفتم به کارم برسم یهو اومد زد بهم کجا میری بیا اینارو برات خریدم بگیر با خنده، خوراکی اینا خریده بود بعد الکی حرف می‌زد از اینور اونور میگف چایی داری بده باید برگردم سرکار آخه کارش جوریه که تا 7،8 میمونه اینم تعجب کردم اومده الان بعد می‌خندید میگف حالا صبر کن منم یه بار یه جوری بترسونمت گفتم واقعا که مگه ترس داشت گفت داشتم سکته میکردم 😐گفتم دستم درد گرفت فشار دادی دستمو بوس کرد گفتم ازم معذرت نمیخوای بکنی بوسم کرد گفت معذرت میخوام منم باهاش خوب شدم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

مبارکه

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوخی 😍🍭

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
اخي عزيزدلمممم قدرشوبدون ايشالله ك حال دلتون خوببببب باشههههه

خودش خوبه ولی نمیدونم چرا هروقت مهمونی سمت خونه ی مادرشوهرم اینا میریم یه دعوا یا بحثی الکی الکی پیش میادبینمون، یعنی بهم ثابت شده 

حالا من تو اوج قهر باشم طرف بخنده خندم میگیره

منم اینجوریم سریع خندم میگیره البته سریع اشکمم میاد

حالا من تو اوج قهر باشم طرف بخنده خندم میگیره

منم😂😂😂

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین