2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج یه بازیه توی این دنیا.قبلش کلی اتفاق برای دو طرف افتاده

اره واقعا من مثلا با خودم میگم بره خودمم قبل ازدواج خیلی چیزا پیش اومده تا با شوهرم ازدواج کنم ولی نمیدونم چرا انقد حسودم نسبت ب شوهرم مثلا تا یکم راجب یکی حرف میزنه اعصابم کلا می ریزه بهم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
شوهر من نامزد داشته که با هم تنها هم بودن  گذشتش به من مربوط نیست از زندگی من به بعد مهمه خیانت ...

اره عزیزم میدونم همه اینارو ولی من خیلی حساس شدم اصلا تا راجب یکی حرف میزنه دوس دارم بمیرم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
تو هم بگو فلان خواستگار داشتم ال بود بل بود

خودش میدونه خواستگار زیاد داشتم 

اره بگو 😂

میگه یکیشو دختر دوست بابام بود بعد بابا دختره ناراحت بوده گفته دخترم اذیت میکنه از پسش برنمیام همه چیز مبخواد پول ندارم اذیتم میکنه کاش یکی میومد خواستگاریش میدادم میرفت راحت میشدم بعد میگفت بابام گفته بود ما میاییم

بعد میگه من گفتم عمرا من بیام میگه دیگه بابام گفت من اشتباه کردم یه چیز گفتم فقط یه بار بیا بریم مبگه رفتیم مامان دختره یه عالم ارایش کرده بود لباس تنگ پوشبده بود پیش ما میگه اصلا با دختره حرف نزدم پاشدیم اومدیم حالا میگه از فرداش هی زنگ میزدن که چی شد چرا نمیایید دیگه میگه بابامم میپیچوند بعد میگه یه بار عصبی شدم گوشیو گرفتم به زنه  گفتم من دختره شما رو نمیخوام نه اینکه ایراد داشته باسه ها نه فقط من زن نمبخوام به اجبار شوهرتون اومدیم میگه بازم زنه گیر داده بود عیب نداره بیایید عقد کنید درست میشه 

من قبل اینکه ازدواج کنم باش تومطبش کارمیکردم بایه دختری خیلی خوشگل درشرف ازدواج بود.بارها گفته تو ال ...

اره خیلی سخته ولی مهم اینکه تورو انتخاب کرده من همیشه ب این فک میکنم میگم هرچی دختر بین شوهرم بودن مهم اینکه منو انتخاب کرده بین اون همه آروم میشم یکم

اره بگو 😂

یه بار میگه زنداییم گفت ما یکی رو برات پیدا کردیم صحبت کردیم بیایید بریم خونشون بازم میگه به زور رفتیم 

بعد مبگه دختره دوبرابر من هیکلش بود خیلی چاق بود .جوری که میگه من فکر کردم مادره دخترست 

بعد که رفتن حرف بزنن دختره گفته خونم باید نزدیک مادرم باشه هرچی من میگم تو زندگی باید حرف من باشه خونه جدا باید داشته باشیم کلا از اینجور حرفا زیاد زده دختره شوهرم میگه گفتم باشه بلند شدیم اوندیم خونه دیگه هم نرفتیم🤣🤣🤣🤣

ولی خب میگه اولین خواستگاری که با میل خودم رفتم تو بودی 

میگه یکیشو دختر دوست بابام بود بعد بابا دختره ناراحت بوده گفته دخترم اذیت میکنه از پسش برنمیام همه چ ...

🤣🤣🤣🤣🤣

واییی اره شوهر منم میگ خانواده دختره بلند شده بودن خونه ما زنگ زدن ب من ک چرا نمیایی میگ من خسته کوفته داشتم میومدم خونه اونا زنگ زدن دور زدم رفتم شمال خونه رفیقم

خوب پس خواسته کلاس بزاره  بیخیال بابا  خوشحال باش با اینکه دختره  این همه پیگیر بود ...

مرسی عزیزم حرفت ارومم کرد😍

یه بار میگه زنداییم گفت ما یکی رو برات پیدا کردیم صحبت کردیم بیایید بریم خونشون بازم میگه به زور رفت ...

بنده خدا شوهرت 😂😂😂

خداروشکر عزیزم خوشبخت بشید 😙

عزیزممممم

بخدا شوهرم میگ تو حسودی🤣