2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
مادرش خیلی دخالت میکنه .همش میگه تو پول نداری کار نداری عرضه نداری نمیدونم با مادرش چجور برخورد کنم

خوب مادرش عاقلانه حرف میزنه...وقتی رفتی تو زندگی میگی خوبیمونو میخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه بنده خدا .....حواست به دوروبرت هست میدونی چه خبره....گاهی یه تومنم میشه زندگی کرد کمه مجرد ...

اخه خانواده من دارن کمکمون میکنن ساپورتمون میکنن هر چی خواسته تا من گفتم بابام پولش داده خب

خوب مادرش عاقلانه حرف میزنه...وقتی رفتی تو زندگی میگی خوبیمونو میخواست

روز اول چرا اینا رو نگفت چرا اومد خواستگاری

الان مثل ادمایی هست که انگار از اینکه من عروسشم پشیمونه و میخواد زندگیمونو خراب کنه

میخاستی بگی اونموقع که داشتی زن میگرفتی بایدبفکرمیبودی نه الان بعدم بگواگه میتونی مهریه اموبدی بریم طلاق بگیریم

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

شوهر من الا موقتی داره کار میکنه کارگری۳تمن درمیاره از شوهر شماام کوچیک تره بگو خب کارشو عوض کنه

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
شوهر من الا موقتی داره کار میکنه کارگری۳تمن درمیاره از شوهر شماام کوچیک تره بگو خب کارشو عوض کنه

ما تو یه شهر کوچیکیم کار زیادی وجود نداره 

شوهر شما کوچیک تره کم نیاورده؟

یا نممیگه زود داماد شدم؟

حرفای شوهرم جیگرم رو پاره کرده

اخه خانواده من دارن کمکمون میکنن ساپورتمون میکنن هر چی خواسته تا من گفتم بابام پولش داده خب

بیخودخونوادت دارن ساپودتتون میکنن وبه آقاهی پول میدن پرروشده بی ادب 

عزیزم باید بسپاری دست بزرگترها تا با هم صحبت کنن ولی اگه پشیمون شده هیچ فایده ای نداره کاش که دنبال یه شغل بهتر میگشت یا اینکه پدرت واسش یه شغل بهتر پیدا میکرد تا درآمد بیشتری داشته باشین آخه یه میلیون تو این شرایط خیلی کمه رو چه حسابی قبول کردی و زنش شدی؟

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
گفتم بهش میگه اون موقع سرم داغ بوده نفهمیدم الانم هر چی میگم باهم زندگیمونو میسازیم میگه من کم اوردم

بگوبجهنم مهرموبده بروهرقبرستونی که میخای

[QUOTE=163108858]اخه خانواده من دارن کمکمون میکنن ساپورتمون میکنن هر چی خواسته تا من گفتم بابام پولش داده خب[/QUOTEبرا مرد خیلی سخته از کسی پول بگیره حتی خانواده خودش  غرور داره...بعد پدرت تا کی میتونه ساپورت کنه عمر آدما دست خداست خدا نگهش داره باباتو

عزیزم باید بسپاری دست بزرگترها تا با هم صحبت کنن ولی اگه پشیمون شده هیچ فایده ای نداره کاش که دنبال ...

قرار بود بره سپاه اما قبول نشد خانوادمم حمایتش میکنن از نظر مالی ساپورتش میکنن