2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
قرار بود بره سپاه اما قبول نشد خانوادمم حمایتش میکنن از نظر مالی ساپورتش میکنن

عزیزم به پدرت بگو ببین نظرشون چیه ولی اینجوری که میگی پشیمون شده فایده نداره خب بهش بگو چرا منو بدبخت کردی چون عقدی رابطه ای هم داشتین؟

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستش دارم نمیخوام از دستش بدم نمیدونم چیکار کنم  بعدش حرف مردم رو چه کنم؟

اگه عقل چندسال دیگه روالان داشتی خودتوآویزونش نمیکردی یک چندوقت محلش نده کاریش نداشته باش مشکل شمااینکه یکسال تفاوت سنی دارین شماباید باکسی ازدواج میکردی که حداقل عرضه جمع کردن زندگیشوداشته باشه نه بایک پسربچه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
نمیدونم بخدا خیلی میترسم آره متاسفانه 😔😔😔

ای بابا اینجوری که نمیشه اون چیزی واسه از دست دادن نداره ولی خب این نامردی هست به خانوادت بگو باید بشینید با هم جدی صحبت کنید ببینید حرف حسابش چیه ازدواج که مثل لباس نیس هر موقع پشیمون شد بگه نمی خوام.ایشاالله مشکلت حل بشه ولی یه چیز بهت بگم کسی رو نمیشه به زور تو زندگی نگه داشت .

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
ما تو یه شهر کوچیکیم کار زیادی وجود نداره  شوهر شما کوچیک تره کم نیاورده؟ یا نممیگه زود داماد ...

خب شوهر منم تویه روستاس چ ربطی داره بگرده پیدا میشه ن شوهر من میگه کاش زود تر ازدواج میکردیم😁

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
قرار بود بره سپاه اما قبول نشد خانوادمم حمایتش میکنن از نظر مالی ساپورتش میکنن

خب بره نیروانتظامی ارتش

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏