2777
2789
عنوان

عروس ۴۰ ساله داماد ۳۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توهین به ظاهر آدما خوب نیست، چون خدا آفریده، آدم نقشی نداره داخلش، عزیزم خواستگار شما فاقد شعور بوده وگرنه، یکی مثل مهدی قایدی، فوتبالیست، مشهور، پولدار، خانمش 7 سال از خودش بزرگتره

این خانم هم تا 40 سالگی صبر کرده تا بختش برسه، حقش هست، ان شاالله خدا مراد و حاجت دل همه رو بده، و هممون رو عاقبت به خیر کنه

شانسشو می گم من ۳۲ سالمه خوشگلم خوش تیپم ۴۰ ساله هم نگام نمی کنه

عزیزم ایشون هم تو ۳۲ سالگی که منتظر مورد مناسب بود با کسی

آشنا نشد

۸ سال تنهایی ، ناراحتی ، تیکه ،.... که از دور به گوشش خورد شنید و تحمل کرد

اونجا به فکر دلش بودی

بعدش تو ۴۰ سالگی ازدواج کرد

شما هم تا  ۴۰ وقت داری عزیزم

شوخی کردم انشا... شما هم زودتر مورد مناسب

اخلاقم نداره شره

حالا چه نسبتی باهات داره؟ 

اگه شانس داشت که تو ۲۰ سالگی ازدواج میکرد، نه اینکه ۲۰ سال مجرد باشه و بدتر ازمن حرف مفت مردمو بشنوه، و حالا ازدواجی که تو عرف جامعه مورد پسند نیست، و معلوم نیست چه داستانی داره که پسره ۳۰ ساله گرفتتش، این کجاش ته شانسه،  از خدا براش عاقبت بخیری بخواه . 

خدایا شکرت.

به نظر من اصلا به قیافه نیست اخلاقم خیلی طول میکشه تا یه آدمو واقعا شناخت نمیشه از رو ظاهر گفت حتما اون آقا پسر همون ظاهر و همون اخلاق به دلش نشسته به شانس ربطی نداره زندگی مردمم به ما ربطی نداره😌

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕