2777
2789
عنوان

عروس ۴۰ ساله داماد ۳۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 62 پست
شاید برای همین لحن صحبت و القاب بدی که روی دیگران میزاریه که تا الان ازدواج نکردی یکم رفتارتو درست ...

اینا رو اینجا می گم در حضور دیگران که نمی گم اینجا جایی که آدم چیزاییو که تو ذهن خودشه بگه و خالی بشه متاسفانه آدمای مدعی فرهنگ می ریزن سرو که مطمنن خودشون جای اون استارتر باشن خیلی هم بد ترن فقط ادعا دارن که ما برا همه خیر می خوایم و این چرت ها

اینا رو اینجا می گم در حضور دیگران که نمی گم اینجا جایی که آدم چیزاییو که تو ذهن خودشه بگه و خالی بش ...

😶😶حتی اگه اینارو هم به زبون نیاری الان کاملا نشون دادی که رفتارت با کسایی که ازت انتقاد میکنن چیه

ولی حرفتون درسته کاملا حق با شماعه من فقط الکی نشون میدم که بافرهنگم😊

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا تو اجتماعم رفتارمم معمولیه 

قسمت هم خیلی تاثیر داره عزیزم، من تقریبا هفت سال دیرتر از زمانی که دخترا تو منطقه مون ازدواج میکنن ازدواج کردم همه اذیت م میکردن میگفتن ازدواج کن ازدواج کن ،خواستگار خوبم نداشتم انتظار  داشتن با یکی که هیچی نداره اخلاق هم نداره برم صرف اینکه متاهل باشم تا سه سال پیش که شوهرم اومد خواستگاری م و ازدواج کردیم،دوسال هم تقریبا بخاطر اختلافای زیاد درگیر بودیم تا الان که برگشتیم پیش هم و همه چی بدک نیست شکر خدا، الان سن ازدواج بالا رفته شما هم سنی نداری تو اوج جوونی هستی ،ایشالا تا سال بعد این موقع خونه خودت باشی ،بسپر به دست خدا ، حکمتی هست توش مطمئن باش ایشالا یه تقدیر خوب برات رقم میخوره همینجوری که تو میخوای 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋