2777
2789
عنوان

عروس ۴۰ ساله داماد ۳۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چه نسبتی باهات داره؟  اگه شانس داشت که تو ۲۰ سالگی ازدواج میکرد، نه اینکه ۲۰ سال مجرد باش ...

وا مگه شانسه ازدواج زود هنگام شما ازاسی بدتری که عزیزم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
اگه چشم بصیرت یعنی اینکه با حرفای زشتم بخوام یه انسانی رو در چشم دیگران کوچک کنم همون بهتر که نداشته ...

اگه طرفو می شناختی و اینجا جمع خانوادگی بود آره ولی اینجا کسیو نمی شناسه که من بخوام کسیو کوچیک کنم

حالا چه نسبتی باهات داره؟  اگه شانس داشت که تو ۲۰ سالگی ازدواج میکرد، نه اینکه ۲۰ سال مجرد باش ...

همسایه اس نسبتی نداره همینشم شانسه حرف حرف خودشه و پسر مثل موش برده

جفتشونم وضعشون خوبه دختره نه کار می کنه نه هنری نه قیافه ای

شاید برای همین لحن صحبت و القاب بدی که روی دیگران میزاریه که تا الان ازدواج نکردی

یکم رفتارتو درست کن

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)

عجیب نیست...چطور یه پسر سی وچند ساله دختر هفده ساله میگیره.همه به به چه چه میکنن...هرکس حق داره خوب زندگی کنه...هوای هم نوعمونو داشته باشیم

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  

استارتر ربطی به سن و ساا نداره، بیشتر به حضور تو اجتماع و خوش برخوردی و ... ربط داره 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

تازه شما سنی هم نداری، اگه میتونی بیشتر تو اجتماع باش اینجوری افراد بیشتری میبیننت و شانس ازدواج هم بیشتر میسه مسلما

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

وا مگه شانسه ازدواج زود هنگام شما ازاسی بدتری که عزیزم 

نمیگم، هرکی زود ازدواج کرد خوش شانسه، اما خیلی دیدم دخترای سن بالا که با سن پایین ازدواج کردن، و کاسه ای زیر نیم کاسه پسره بوده، اخه تو  عرف ما متاسفانه چنین چیزی خیلی باب نیست و معمولا داستان عشق و عاشقیه، و حرف استتار درسته که خیلی جالب نیست ، اما دروغم نمیگه، وقتی پسرای ۴۰ ساله قصد ازدواج با ۲۰ سال از خودشون کوچکتر رو دارن ، الان این موضوع که ازدواجشونم  سنتی بوده ، قابله درک نیست . 

هرچند  الان همه چی تو جامعه ما سرجاش نیست .

خدایا شکرت.
نمیگم، هرکی زود ازدواج کرد خوش شانسه، اما خیلی دیدم دخترای سن بالا که با سن پایین ازدواج کردن، و کاس ...

فکر نمی کنم سنتی بوده باشه چون خانواده دختره خیلی مخالف بودن

دیدم دختر سن بالا با پسر کم سن تر از خودش ازدواج کرده ، بعدها فهمیدیم پسره مشکل جنسی داشته و بچه دار نمیشه، دخترم قبول کرده. 

و یا پسر قاچاق فروش از اب در اومده ، و بعد چندسال جدا شدن

و یا پدر دختره ، پسر رو با پول خریده ، و گفته بدهی هات رو من میدم به شرطی که بیای دختر من رو بگیری . 

خدایا شکرت.
فکر نمی کنم سنتی بوده باشه چون خانواده دختره خیلی مخالف بودن

من فکر کردم سنتی بوده ، خدا عاقبت همه رو بخیر کنه، مهم نیست کی و چندسالگی ازدواج کنی ، مهم اینه از زندگیت لذت ببری . 

خدایا شکرت.