2777
2789
عنوان

بچه سومی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکی دارم شوهرم میگه دوتاش کنیم زیر بار نرفتم چون بارداری قبلیم اذیت شدم ودیگه اعصاب ندارم....الانم که کرونا هست که دیگه عمرا بهش فکر نمیکنم از بس که شنیدم زن حامله فوت شد بچه موند

میگم نکنه سندروم داون و اینا بشه...اینقدر میترسم.فک کنم اینم پسره.بابا فعلا کسی نمیدونه منم نمیدونم ...

ببین عزیزم تو قراره بچه داری کنی کسی نمیتونه به جای تو نظر صددرصد بده پدر هم فقط خرجشو میده بقیه ی کارا فقط با مادره ،قشنگ بشین۲دوتا چهارتا کن ببین میخوای یا نه بعدش عملی کن 

بعدشم فکرای منفی نکن همه ی بچه های که تو سن بالا به دنیا میان که سندروم ندارن

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

خیلی خوبه که اگه شرایط مالیشو داری نگهدار،سنتم کاملا خوبه برا بارداری خیلیا تازه ازدواج میکنند تواین ...

واقعا؟ میگم در اینده میگه مامانم منو ۳۹ سالگیش زایید.یا مثلا موندم به شوهرم چی بگم...میترسم 

بحث اینه که اون بفهمه میره قرص میخره

این چه حرفیه مردم تو این سن ازدواج میکنن ، نصف همکارای من بین ۳۵_۴۰ ازدواج کردن تازه میخوان چند سال اول و بگردن بعد اقدام کنن برا بچه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
واقعا؟ میگم در اینده میگه مامانم منو ۳۹ سالگیش زایید.یا مثلا موندم به شوهرم چی بگم...میترسم  ب ...

خودت اگه قلبن راضی هستی نگهش داری ،شوهرتم راضی کن بگو دیگه باوجود جلوگیری خداداده ،خاست خدا بوده،نمیشه هدیه شو پس بزنم گناهه