2777
2789
عنوان

بچه سومی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 74 پست
خاهرا شوهر من میدونه امروز وفردا وقت پریودیمه حالا چی بگم.چهحوری ازش قایم کنم.اصلا چیکار کنم. بفه ...

اگه همسرت این همه مخالف باشه...دوران بارداری افسرده میشی ببینی این همه سختی داری میکشی واسه کسی که براش مهم نیس

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تا هفت روز فقط گریه میکردم شوهرم دلداریم میدادمیخواستم سقط کنم هردوهم خداخاسته هم دومیهم سومی باوجود ...

سلام منم با جلوگیری دختر دومم رو باردار شدم که بزرگه یک سال و دو ماهش بود حامله شدم.

یعتی ۳ تا زیاد نیست؟ سنم تا دنیا بیاد میشه ۳۹

من یکی دارم دوتاشو زیاد میدونم چون الان دخترم 13سالست هرچند خودم 33سالمه.... در کل نظرم  اینه یه زن باید یه دوره ای از زندگیش واسه خودش باشه شما خیلی از کارا مثل کلاس باشگاه خواب بدون   استرس  شاید دوست داشتیم ولی بخاطر بچه داری نمیتونستیم داشته باشیم الان وقتشه نه اینکه از دوباره گرفتار کنیدم خودمونو و......من منظورم اینه اگه خودتون واقعا بچه دوست هستید و سرگرمیتون از زندگی بچه داریه بدنیا بیاریدش

من یکی دارم دوتاشو زیاد میدونم چون الان دخترم 13سالست هرچند خودم 33سالمه.... در کل نظرم  اینه ی ...

میگم منم تازه رفتم تو دوران ورزش و لاغری. کدی هم کم کردم.اصلا اینقدر گیجما..به خدا 

میگم منم تازه رفتم تو دوران ورزش و لاغری. کدی هم کم کردم.اصلا اینقدر گیجما..به خدا 

من جات بودم شک نکن سقط میکردم...وبه شوهرتم بگو عمل کنه که دیگه ازین دردسرا بهت نده...ونگران گناه هم کلاس...گناه اینه که یه بچه تو مملکتی که  فقط خرابی که فقط بدبختی بیکاری وهرزه گری وبی امنیتی هست پا بگیره

من ۲۶ سالمه سومیم چند روز دیگه به دنیا میاد . منم خدا خواسته بود ولی نگهش داشتم و الان دوسش دارم

عزیزم میخای کدام بیمارستان بری؟؟ معتضدی خوبه؟؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
آره. دکتر سید زاده  خیلی دکتر خوبیه

نشنیدم اسمش رو من پیش دکتر پارساپور میرم اونم حضرت معصومه کار میکنه سزارینی هم هستم تقریبا 5میلیون میگیره

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
نشنیدم اسمش رو من پیش دکتر پارساپور میرم اونم حضرت معصومه کار میکنه سزارینی هم هستم تقریبا 5میلیون م ...

دفترچه نداری؟

مطبش ۱۷ شهریور تو برق هستش تو بیمارستان حضرت معصومه ام هستش.

منم واسه بچه قبلیم تحت نطر پارسا پور بودم ولی چون دوتا دوتا مریض میفرستاد تو و خیلی صبر و حوصله نداشت نرفتم پیشش برا این یکی

دفترچه نداری؟ مطبش ۱۷ شهریور تو برق هستش تو بیمارستان حضرت معصومه ام هستش. منم واسه بچه قبلیم تحت ...

ایرانیان دارم قبول نمیکنند