2777
2789
عنوان

بچه سومی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 74 پست
اره .هزینش رو میتونه بده..فقط مخالفه.اینقدر گیجم که .مثلا میگم ۳۰ سال دیگه من نیستم پیشش و تنها میمو ...

اون ۳۰ سال دیگه اصلا به تو نیاز نداره خودش ۳۰ سالشه بلده کاراشو بکنه . بعدشم از کجا معلوم زمان مرگتو پیشبینی کردی من از ۵ دقیقه دیگمم خبر ندارم شمام به اون فکر نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توانایی خرج ۳تا بچه رو دارین؟

اره بحث مالیش نیس

میتونه بده

ولی کلا یه منطقی داره که میگه بچه سوم ،عدد فرده....همیشه سومین فرد نامرد میشه...

ازین چرت و پرتا

خودم فقط از سنم میترسم..وگرنه اعصابشو دارم.با اینکه دنیا بیاد چه جوری بخابیم.چه جوری بیرون بریم.وستایلشو کجا بزارم.بعد بزرگ شه من میشم یه مادر پیر.

اره بحث مالیش نیس میتونه بده ولی کلا یه منطقی داره که میگه بچه سوم ،عدد فرده....همیشه سومین فرد نا ...

چرا پیر باشی مهم روحیه ی آدماس سن فقط یه عدده 

من اگه جات بودم نگهش میداشتم،عاشقه خانواده ی ۵نفره ام فقط تواناییشو نداریم

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

چرا پیر باشی مهم روحیه ی آدماس سن فقط یه عدده  من اگه جات بودم نگهش میداشتم،عاشقه خانواده ی ۵ن ...

میگم نکنه سندروم داون و اینا بشه...اینقدر میترسم.فک کنم اینم پسره.بابا فعلا کسی نمیدونه منم نمیدونم به کی بگم مشکرت کنم