2777
2789
عنوان

بچه سومی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 74 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو 38سالگی باز از دوباره میخوای بشینی بگی بابا آب داد ؟حوصله داری والا شوهرت عاقله که میگه نمیخواد...الحمدالله دوتا بچه سالم داری   همین هزینه بچه سومه بیا اونا وخودت خرج کن. پوشاک 130 تومن

مبارکه چه فاصله هاشون کمه دختر

تا هفت روز فقط گریه میکردم شوهرم دلداریم میدادمیخواستم سقط کنم هردوهم خداخاسته هم دومیهم سومی باوجودجلوگیری مگه میشه گاهی به شوهرم میگم اینوبیارم دیگه ازکنارت ردهم نمیشم

اره .هزینش رو میتونه بده..فقط مخالفه.اینقدر گیجم که .مثلا میگم ۳۰ سال دیگه من نیستم پیشش و تنها میمو ...

استارتر روش جلوگیریت چی بوده؟

منم دوتا دارم دیگه قصد بارداری ندارم

ولی شما اگه از لحاظ روحی اماده این‌اگه شرایط مالیتون خوبه نگهش دار

شوهرتم کم کم راه میاد

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

من ۲۶ سالمه سومیم چند روز دیگه به دنیا میاد . منم خدا خواسته بود ولی نگهش داشتم و الان دوسش دارم

عزیزم شما روش جلوگیریتون چی بوده؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

تا هفت روز فقط گریه میکردم شوهرم دلداریم میدادمیخواستم سقط کنم هردوهم خداخاسته هم دومیهم سومی باوجود ...

توانایی خرج ۳تا بچه رو دارین؟

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

به خدا....تازه پریودم خیلی نامرتب بود.دوهفته یه بار پریود میشدم.

اگ شوهرت گفت چرا مواظب نبودی بگو من نریختم تو ریختی.😒بچه هدیه خداست.میخوای پسش بزنی.😒نکن خواهر من.نکن عزیزم.بچته.پاره تنته.دلت میاد؟؟

به خدا....تازه پریودم خیلی نامرتب بود.دوهفته یه بار پریود میشدم.

باید جلوگیری میکردین دیگ عزیزم وقتی نمیخواستین

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^