بهاره۷۷۷ مدیر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 119 عنوان بچه سومی | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 74 پست خانوما من ۳۸ ساله ام.دوتا بچه دارم...امروز بیبی زدم .مثبت بود.ولی شوهرم نمیخاد.هنوز نگفتم بهش .ولی سومی رو نمیخاد..خودمم میگم سنم زیاده.چیکار کنم..داشتم فکر میکردم.که سقط کنم.البته من بچه دوس دارم.چیکار کنم والله .گیج شدم. 1399/08/17 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۰فلفل۰نمکی عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 7302 من اگه ده تا بچه هم داشته باشم اگه بازم باردار بشم نگهش میدارم مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
بهاره۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 119 اگ شرایط مالی و بقیه چیزا اوکیع راضیش کن اره .هزینش رو میتونه بده..فقط مخالفه.اینقدر گیجم که .مثلا میگم ۳۰ سال دیگه من نیستم پیشش و تنها میمونه
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51810 منوبگو۲۳ ساله یه سه ساله ویه ۱۵ ماهه دارم منم چندروزپیش بی بی چک زدم مثبت شد مبارکهچه فاصله هاشون کمه دختر
بهاره۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 119 منوبگو۲۳ ساله یه سه ساله ویه ۱۵ ماهه دارم منم چندروزپیش بی بی چک زدم مثبت شد وایی
wyasiw عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 928 تو 38سالگی باز از دوباره میخوای بشینی بگی بابا آب داد ؟حوصله داری والا شوهرت عاقله که میگه نمیخواد...الحمدالله دوتا بچه سالم داری همین هزینه بچه سومه بیا اونا وخودت خرج کن. پوشاک 130 تومن
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2522 مبارکه چه فاصله هاشون کمه دختر تا هفت روز فقط گریه میکردم شوهرم دلداریم میدادمیخواستم سقط کنم هردوهم خداخاسته هم دومیهم سومی باوجودجلوگیری مگه میشه گاهی به شوهرم میگم اینوبیارم دیگه ازکنارت ردهم نمیشم
ملوچک_نازار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 34017 من ۲۶ سالمه سومیم چند روز دیگه به دنیا میاد . منم خدا خواسته بود ولی نگهش داشتم و الان دوسش دارم
بهاره۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 119 شوهرت دوس نداشت؟چرا مواظب نبود؟ به خدا....تازه پریودم خیلی نامرتب بود.دوهفته یه بار پریود میشدم.
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 18622 اره .هزینش رو میتونه بده..فقط مخالفه.اینقدر گیجم که .مثلا میگم ۳۰ سال دیگه من نیستم پیشش و تنها میمو ... استارتر روش جلوگیریت چی بوده؟منم دوتا دارم دیگه قصد بارداری ندارمولی شما اگه از لحاظ روحی اماده ایناگه شرایط مالیتون خوبه نگهش دارشوهرتم کم کم راه میاد بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 18622 من ۲۶ سالمه سومیم چند روز دیگه به دنیا میاد . منم خدا خواسته بود ولی نگهش داشتم و الان دوسش دارم عزیزم شما روش جلوگیریتون چی بوده؟ بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀
miss_nafaas عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 4663 تا هفت روز فقط گریه میکردم شوهرم دلداریم میدادمیخواستم سقط کنم هردوهم خداخاسته هم دومیهم سومی باوجود ... توانایی خرج ۳تا بچه رو دارین؟ در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم
raviis عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1472 به خدا....تازه پریودم خیلی نامرتب بود.دوهفته یه بار پریود میشدم. اگ شوهرت گفت چرا مواظب نبودی بگو من نریختم تو ریختی.😒بچه هدیه خداست.میخوای پسش بزنی.😒نکن خواهر من.نکن عزیزم.بچته.پاره تنته.دلت میاد؟؟
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5254 به خدا....تازه پریودم خیلی نامرتب بود.دوهفته یه بار پریود میشدم. باید جلوگیری میکردین دیگ عزیزم وقتی نمیخواستین ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^