2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

585 بازدید | 60 پست

حوصلم سر رفته بود ی گشتی تو سایت زدم همش بحثا راجب مادرشوهرم فلانه خواهرشوهرم عفریتس جاریم خیلی باسیاست اما من خیلی مظلومم من استغفرالله دختر پیامبرم همه بهم ظلم میکنن فقط خواستم بگم بهتر نیست بجای غر زدن و ایراد گذاشتن رو بقیه کمی حس کنیم ما هم عضو اون خونواده ایم و اونام مثل خواهر و مادرمونن محبت کنید تا محبت ببینید اگرم نه نمیتونید حداقل ذهن بقیه رو خراب نکنید با حرفاتون ک همه فکر کنن خونواده شوهر دیو دوسرن و همه باید کات کنن با اونا من خودم اینا رو نمیگم ک خوب نشون بدم خودمو خودمم مادرشوهر و خواهرشوهر دارم اما سعی کنیم حداقل یکم یکم خودمونو مقصر بدونیم نه فقط اونارو خودمونم فردا خواهرشوهر و مادرشوهر میشیم دوست دارید عروستون فردا پسرتونو نسبت به شما بدبین کنه یا برادرتونو؟یا این همه ازتون با نفرت حرف بزنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی واقعا دیو دوسرن و یه هفته میری بیمارستان میرن خواستگاری برای شوهرت بازم فکر کنم که مثل خانواده ...

چرا خب مگه مشکل خاصی داری دوما همسرت مقصره ک رفته بهت وفادار نبوده سوما اونام مقصرن من راجب کسایی حرف میزنم ک میان ی چیزای مزخرف میگن مثلا خواهرشوهرم بهم چپ نگاه کرد یا مادرشوهرم گفت بیا کمک کن قصد بی احترامی نداشتم 

وقتی واقعا دیو دوسرن و یه هفته میری بیمارستان میرن خواستگاری برای شوهرت بازم فکر کنم که مثل خانواده ...

عزیزم قربونت برم تو خودتو ناراحت نکن واقعا انسان نیستن این ادما . چند سالته

هنر اگر چه نان 
خدا روشکر برای شما خوبه ولی اگه جای من بودی که مادرشوهر و خواهرشوهرت زنه سابقه شوهرت رو میارن میبرن ...

بهتره برات اهمیتی نداشته باشه و با همسرت خونوادتون گرم باشه 

چرا خب مگه مشکل خاصی داری دوما همسرت مقصره ک رفته بهت وفادار نبوده سوما اونام مقصرن من راجب کسایی حر ...

میدونم عزیزم شما حق دارید نه اون بنده خدا نمیدونست اصلا. اره من قبلا ام اس داشتم خداروشکر خوب شدم

عزیزم قربونت برم تو خودتو ناراحت نکن واقعا انسان نیستن این ادما . چند سالته

من ۲۷ سالمه. نه ناراحت نمیکنم فقط دوری میکنم و خداروشکر ام اس خیلی بهتر شده. چشم راستم نمیدید ولی انقدر کورتون زدن چشمم بیناییش برگشت

یکی از همین عروس مظلوما که هی از خانواده شوهرش تاپیک میزنه،برگشته به خواهرشوهرش گفته ترشیده!!!! اونا اگه بدجنس بودن باهمین حرف طلاقش میدادن تا برگرده خونه پدرش بفهمه اگه پسره اونا نبود الان خودشم یه ترشیده بود،من ریپش کردم بهش گفتم ترشیده یه کلمه عهدقجری برای دخترای اون زمانه که هنری جز شوهرکردن و زاییدن نداشتن،اینو بفهمید که ازدواج یه انتخابه نه یه هدف

وایی خدا از همچین ادمایی نگذره دقیقا پدر شوهر و مادر شوهر عمه کوچیکم باهاش این کارو کردن چند روز  بعد از زایمان  وقتی اومده بود  خونه دید هیچکس خونه نیست رفته بود از جاریش پرسیده بود بهش گفتن واسه شوهرت رفتن خواستگاری دختر فلانی تازه یه سال نبود ازدواج کرده بود خیلی دلم واسش سوخت 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
یکی از همین عروس مظلوما که هی از خانواده شوهرش تاپیک میزنه،برگشته به خواهرشوهرش گفته ترشیده!!!! اونا ...

واقعا انقدر خونواده شوهر رو بد میگن به دلایل مسخره یکی از دوستام کلا از ازدواج ناامید شده از بس تاپیکارو میخونه هر کی میاد از مشکلاتش میگه فوری میگن طلاق