2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا مادرتو رحمت کنه....حرف دلشو زده ولی نباید میگفت

خدا رفتگانت رو بیامرزه .ببین چه توقعی داشت که منیکه ۷ روزه مادرمو از دست دادم با اون حال و دلم برم روز مادر خونه اون واسش کادو ببرم.ولی اون منو دخترش ندونست .

خدا میبینه....بسپار به خودش

سه سال گذشته از اون حرفش منیکه ۷ سال اول کادو واسه اون میبردم بعد مادرم الان سه سال نه تبریک میگم نه کادو میبرم مادر من نیست مادر همسرمه خودش تبریک بگه و کادو ببره

خدا رفتگانت رو بیامرزه .ببین چه توقعی داشت که منیکه ۷ روزه مادرمو از دست دادم با اون حال و دلم برم ر ...

یاد خودم افتادم..مادر شوهره سالی دوبار اگه دعوتم کنه..حالا مادرم فوت شده بود همون هفته اصرار اصرار اصرار که بیا اینجا..منم کم حوصله هی میگفتم باشه برا بعد هی میگف حالا اوضام جوره بعد نمیتونم🙄😒

استارترخانما 

بیاین تاپیک دعوام ببینید بادخالتاشون چجوری شبم عزاشد چجور داغونم کردن 

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  
یاد خودم افتادم..مادر شوهره سالی دوبار اگه دعوتم کنه..حالا مادرم فوت شده بود همون هفته اصرار اصرار ا ...

ماله من برعکس بعد فوته مامانم کلا شد دختر دوست و خودشو کشید کنار .تا قبله اون همیشه هر هفته دعوت میکرد میرفتم بعد فوته مامانم احساس کردم از عمد میخواد تنها باشمو افسرده

منم جات بودم همینکارو میکردم..والا با این حرفش دلتو سوزونده

اره بدم سوزوند در صورتیکه من  از سر خاک اومدم رفتم دوش بگیرم به شوهرم گفتم زنگ بزن تبریک بگو گفت نه حالا ول کن ملاحظه منو کرد گفتم من میرم حموم رتحت باش ماله من رفت تو قدرشو بدون.من اینطوری دلم بود اون اونطوری