2777
2789
عنوان

مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 33 پست
مرسی عزیزم.. آره بخدا منم اینجوری شدم ..الان قدر همه چیو میدونم ..میدونم اگه برم داخلش بهترین میشم. ...

قدیمیا بعضی اوقات حرفای خوبی میزدن، یکیش اینکه، نقد رو ول نکن، که نسیه رو بچسبی!

عزیزم نظر من اینه که همین مامایی رو تا دکترا بخونی تا 

ان شاءالله بهترین باشی😊

بازم هرطور خودت صلاح میدونی 💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه عزیزم خواهر من مامایی خونده،تو خیلی با استعدادی ک با وجود متاهل بودن همچین رشته خوبی اوردی،ما از ...

نظر لطفته گلم...راستش خانوادمم همینو میگن..نظرشون اینه که یه سال دیگه بمونم پشت کنکور بلکه پزشکی آوردم چون میگن با استعدادی..آخه ده سالم از درس دور بودم بدون هیچ کلاس و معلمی خوندم..

خواهرت راضیه؟اوضاعش چطوره؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمیا بعضی اوقات حرفای خوبی میزدن، یکیش اینکه، نقد رو ول نکن، که نسیه رو بچسبی! عزیزم نظر من اینه ...

مامایی رو تا دکترا بخونم دیگه خانم دکتر حساب میشم؟آخه عقده دکتری دارم😍😁

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
مامایی رو تا دکترا بخونم دیگه خانم دکتر حساب میشم؟آخه عقده دکتری دارم😍😁

بله عزیزم🥰

توی همون کارشناسی هم البته به ماما میگن خانم دکتر😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نظر لطفته گلم...راستش خانوادمم همینو میگن..نظرشون اینه که یه سال دیگه بمونم پشت کنکور بلکه پزشکی آور ...

بنظر من نمون،امسال شرایط کنکور بهتر شده،خیلی از کادر درمان متاسفانه فوت شدن،خیلی از نیرو های بیکار اومدن سرکار،خیلی ها هم انتخاب رشته نکردن،کلا شرایط خاص بود

آبجی من همون دوره طرح رفت سرکار یک ساعت هم دنبال کار نگشت خداروشکرررر

بله عزیزم🥰 توی همون کارشناسی هم البته به ماما میگن خانم دکتر😁

پس حتما ثبت نامش میکنم..چون مجازی هست و کلاسا انلاینه میتونم برا کنکورم بخونم

توکل به خدا، ان شاءالله همیشه موفق باشی🙏💖

راستی تحقیق کن قبلش ببین اگر سال دیگه بخوای انصراف بدی بخاطر قبولی توی رشته دیگه، شرایطش چیه

راستی تحقیق کن قبلش ببین اگر سال دیگه بخوای انصراف بدی بخاطر قبولی توی رشته دیگه، شرایطش چیه

یه مشاوری بهم گفت چون دانشگاه آزاده منعی وجود نداره برا کنکور دادن

منظورم جریمه انصراف بود، شنیدم بعضی دانشگاهها جریمه میگیرن.

درست اطلاع ندارم

گلم نتیجه اومد؟ چی شد

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
گلم نتیجه اومد؟ چی شد

مث اینکه همه رو قبول کردن..گفتن برید ثبت نام کنید بصورت مجازی

مث اینکه همه رو قبول کردن..گفتن برید ثبت نام کنید بصورت مجازی

دختر خاله من قبول نشده البته خالم به مامانم گفته اون مامایی تنکابن بود. گفت همه قبول شده ها ثبت نام کردن البته بازم میگم من باهاش حرف نزدم مامانم گفت. مامان خودمم مامایی خونده البته سال 65

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

ثبت نام کردی؟ مامانم میگه بعضی درسا رو حتما میگن حضوری بیاین مونیکا جوانب رو بسنج چون میخوای مادر هم بشی. اصلا انتقالی نمیدن اینو مطمن هستم چون ما حتی نماینده مجلس شهری که میخواست همسرم بره فامیل بود نتونست چون سیستمی هست و اگرم بشه هزینه اش چند برابره ها. اگه کرج بود بهت اصرار میکردم بری ولی قم دوره دردسر داره.