2777
2789
عنوان

مامایی

833 بازدید | 33 پست

رشته مامایی چطوره بنظرتون؟میتونم باهاش اینده ای داشته باشم؟قبول شدم نمیدونم ثبت نام ب‌کنم یا نه🤔ترسم از اینه که یه روزی جزو رشته های بی کنکور بشه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه برو حتما

درسمم خوبه..علاقه دارم به رشته های علوم پزشکی..ولی یه ترس خفیفی ته دلمه...چون زیاد از زندگیم راضی نیستم میخوام یه چیزی بخونم که متحولم بکنه برا خودم آینده بسازم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

ماما میشناسم با متخصص همکاری داره کلی درآمدش هست.

چرا بد باشه؟ 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عالی برو

اینایی که میگن بده چرا میگن پس؟

ماما میشناسم با متخصص همکاری داره کلی درآمدش هست. چرا بد باشه؟ 

اینجوری میگید انگیزم‌ زیاد میشه..😔آخه من خیلی سختی کشیدم دلم میخواد آیندمو بسازم

درسمم خوبه..علاقه دارم به رشته های علوم پزشکی..ولی یه ترس خفیفی ته دلمه...چون زیاد از زندگیم راضی نی ...

این رشته خوبه بهت میگن خانم دکتر،میتونی مطب بزنی ،اینده اش عالیه

بستگی به روحیت داره ‌‌‌‌‌‌‌....برا من که شغل سختیه

شما ماما هستی‌؟

اینجوری میگید انگیزم‌ زیاد میشه..😔آخه من خیلی سختی کشیدم دلم میخواد آیندمو بسازم

دمت گرم که مثل خیلی از جوونا نیستی👏👏👏

چرا که نه عزیزم، کسی که سختی کشیده بیشتر قدر چیزی که بدست میاره، میدونه👌

موفق باشی❤

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
این رشته خوبه بهت میگن خانم دکتر،میتونی مطب بزنی ،اینده اش عالیه

ای جان😍😍😍😍😍😍من میمیرم برا درسای پزشکی...نمیدونی با چه بدبختی خوندم کنکور دادم..آخه متاهلم با کلی مشکلات‌..ی سریا میگن بازار کارش خوب نیس..دودل شدم

دمت گرم که مثل خیلی از جوونا نیستی👏👏👏 چرا که نه عزیزم، کسی که سختی کشیده بیشتر قدر چیزی که بدست ...

مرسی عزیزم..

آره بخدا منم اینجوری شدم ..الان قدر همه چیو میدونم ..میدونم اگه برم داخلش بهترین میشم...فقط دو دلم از اینکه کنکور مجدد بدم برا پزشکی یا نه

ای جان😍😍😍😍😍😍من میمیرم برا درسای پزشکی...نمیدونی با چه بدبختی خوندم کنکور دادم..آخه متاهلم با ک ...

نه عزیزم خواهر من مامایی خونده،تو خیلی با استعدادی ک با وجود متاهل بودن همچین رشته خوبی اوردی،ما از خدامون بود ابجی کوچیکم بیاره هرچند آزاد