2777
2789
عنوان

مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 33 پست
ثبت نام کردی؟ مامانم میگه بعضی درسا رو حتما میگن حضوری بیاین مونیکا جوانب رو بسنج چون میخوای مادر هم ...

احتمالا ثبت نام نمیکنم ...اصلا به دل خودمم نیس

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
احتمالا ثبت نام نمیکنم ...اصلا به دل خودمم نیس

ببین من کلا دل گرمی بیخود و امید واهی دلم نمیخواد به کسی بدم چون خودم رو اول میزارم جای طرف بعذ نظر میدم. اینو مطمن باش انتقالی بده نیستن اونم توی این قحطی دانشجو چرا دانشگاه قم باید از سهمیه خودش بده به کرج؟ و اینکه کامل مجازی نیستا الان دختر عمو من هفته ای 3جلسه میره 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مونیکا یه تاپیک برا فاطمه بزن  بیاد سایت بهت سر میزنه از خودش خبر بده کاربری دیگه داره ...

سلام عزیزم ...چشم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹