2777
2789
عنوان

کاهش وزن

96 بازدید | 8 پست

سلام سلام بچه ها میشه ی دکتر تغذیه تو‌تهران معرفی کنید؟تقریبا ۷-۸کیلو کم بشم‌درماه

من هرچی دکتر پیدا میکنم دستگاه لاغری موضعی دارن ولی خب دلم نمیخاد استفاده کنم ازشون 

فقط رژیمو ورزش باشه🙂🙃

حالا من بر عکس تو 

دلم میخواد اصلا رژیم و ورزش دبگه نباشه برم زیر دستگاه 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا خودت شروع نمیکنی از هرچیزی کم بخور ولی حتما بخور  حتی برنج و نان کلی هم برنامه ورزشی   ...

۱۰۷بودم با ورزش و رژیم انلاین یکی از دکترا کردمش۹۳بعد رفتم سراغ رژیمای کم‌کالری و عجیب غریب ک‌روزی۹۰۰تا کالری کمتر میشد الان دیگ نمیتونم خودم کاری کنم موندم رو۸۹🤦🏻‍♀️میخام حضوری برم انگیزه بگیرم خرابکاریمم بگم ب دکتره😂

۱۰۷بودم با ورزش و رژیم انلاین یکی از دکترا کردمش۹۳بعد رفتم سراغ رژیمای کم‌کالری و عج ...

من ۸۷ بودم دوماهه با کمخوری فقط بیشتر سبزیجات درحد ۵ قاشق برنج و.... مصرف نان سنگک و نان جو ۱۸ کم کردم با ورزشم بدن خیلی جا میفته و کالری بیشتری سوخته میشه بدنتم شل نمیشه