2777
2789
قبولش کردی؟

اره بازم بخشیدمش ولی بازم خیانت کرد برای همیشه پسش زدم....امیدوارم بازم تاوان دل شکسته منوپس بده

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
الان دیگ یادتوهم نکرد؟؟؟؟

نه حتي  ميومد بگه ننه مرده حلالم كن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره بازم بخشیدمش ولی بازم خیانت کرد برای همیشه پسش زدم....امیدوارم بازم تاوان دل شکسته منوپس بده

بمیرم برات

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
بمیرم برات

حدانکنه...ولی خیلی زجرم داد ازته دلم نفرینش کردم ازخدامیخوام ی روزپشیمون ببینمش اونوقت راحت بمیرم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
واگذارش کن بخدا

كردم كه اين بلاها سرش اومد

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
حدانکنه...ولی خیلی زجرم داد ازته دلم نفرینش کردم ازخدامیخوام ی روزپشیمون ببینمش اونوقت راحت بمیرم

میفعمتت گلم منم زجر کشیدم

😔😔برام دعا کن لطفا  خیلی خیلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد  الآنم که یه ماهه آن نشده د ...

چشم توام برام دعا کن عشقن برگرده