2821
2789
چون عقلم کمه

دورازجون

واسه خودتون یه کاری ایجادکنید،کتاب بخونید، درس بخونید که همیشه مشغول باشید وبیکارنشید که به این موضوع بخواید فکرکنید، کم کم ازذهنتون میره ودیگه براتون مهم نیستن

من گفتم به گردن نمیگیره اخرم غش و ضعف و گریه میکنه ای قندم رفت بالا مردم همه بریزن سر من 

خب صدبار بگو 

ادا در آورد توجه نکنید یا بگو همین الان بریم دکتر ببینیم اگر حالتون واقعا بده باید بررسی شه.لگر گفت نه بگو دلیل خاصی داره نمیای؟اگر حالت خوب شد پس بشین بقیشو گوش بده وگر نه بریم دکتر چک کنه 

یا تو هم همین کارو کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما جوابی که تو دلت هست رو نمیدی من‌ مستقیم بهش گفتم این کارت که این حرفو به من زدی اشتباه بود.بحث ...

متاسفم برای مادر شوهرتون با این عروسش..با کسی که دو برابر سن شما رو داره یکی به دو میکنید که چی رو ثابت کنید؟؟؟؟هر چقدرم تقصیر اون باشه..هر چی بگه شما اون میشید؟؟

گذشت خیلی سخته    

بله ولی تو بحث اونم با بزرگتر بعضیا واقعا تربیت خانوادگیشون رو ب نمایش میذارن..بهتره مادرا کمی سیاست یاد بدن ب دختراشون قبل اینکه هول بزنن که شوهر پیدا کنن و رو دستشون نمونن.گذشت کار ادمای بزرگه .

منم اینجوری ام . همیشه تصمیم میگیرم بیخیال باشم ولی نمیتونم چون کینه و کدورت خود آدمو نابود میکنه مادرشوهر من وظیفه مادرشوهریشو بجا نیاورد درس حسابی ولی اون الان داره زندگبشو میکنه‌ و حرفش بشه میگه خیلیم خوب بجا اوردم ولی این منم که شکسته میشم با فکر کردن بهش

پریروز بهم زنگ زد گفت خدا مرگت بده 

بعد از اون سه چهار بار با گوشای خودم شنیدم تکرار کرد خوب کار کردم گفتم بازم میگم حالا خودش یه دختر داره سگ هار تربیتش کرده کسی نگاه چپ کنه بهش تیکه بزرگش گوششه

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐