2821
2789
هر کس اشتباه کنه و رو اشتباهش مصر باشه باید با عواقبش روبرو بشه نمیدونم این چه حماقتیه تو ایران جا ...

بله هر کسی مقصر باشه باید بهش تذکر داده بشه.ولی شما مسوول و در حد تذکر دادن به کسی که دو برابر سن شما رو داره نیستید.مسلما اون بزرگتر با کسانی زندگی میکنه که بهتر زبونش رو میفهمن و بعدا بهش میگن..در ضمن احترام ب بزرگتر در همه جای دنیا هست .عجیبه که مادرتون قبل ازدواج این چیزها رو بهتون گوشزد نکرده تا کمی سیاست بخرج بدید و آبروی خانواده رو حفظ کنید .پیرها حساس و بهانه گیر میشن.مثل بچه ها ادای مریض ها رو در میارن تا توجه آدما رو جلب کنن چون نیاز ب محبت بیشتر دارن .و شما در همون زمان با لجبازی دارید طرف رو وادار میکنید به اشتباهش اعتراف کنه!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله هر کسی مقصر باشه باید بهش تذکر داده بشه.ولی شما مسوول و در حد تذکر دادن به کسی که دو برابر سن شم ...

اخه یبار دوبار نمیشه همیشه کوتاه اومد مادرشوهر من عادت داره جشنارو کوفتم کنه دندونی بچم جشن عروسیم چون حسادت میکنه خب تا کی باید من خوشیامو از دست بدم چندتا جشنو مهمونیو؟؟

بله هر کسی مقصر باشه باید بهش تذکر داده بشه.ولی شما مسوول و در حد تذکر دادن به کسی که دو برابر سن شم ...

عجیبه که مامان باباتون بهتون یاد نداده همه حق دارن از حق خودشون دفاع کنن. و اینکه اصلا حد و اندازه ادما باهم فرق نداره.پیر و جوون زن و مرد سیاه و سفید با همه باید به یک صورت رفتار کرد و اون چیزی نیست جز رفتار درست.شاید اون آدم پیر و تمام اطرافیانش نفهم باشن یا در اون مورد به نفعشون باشه که خودشونو به نفهمی بزنن اونوقت چی؟به امید بارون بشینیم شاید یکی بهش گوشزد کنه شاید نکنه؟نمیدونم چرا تمام کامنت هاتون همینقدر سطحی و یی فکر و احمقانه هست

بی آبرویی این نیست که از حقت دفاع کنی.بی آبرویی یعنی به حریمت تجاوز بشه و تو حتی جنم دفاع از خودت رو نداشته باشی و ساکت باشی تا ازت سو استفاده کنن

و هر چقدر دلشون میخواد مریض بشن و جلب توجه کنن،ولی نه اون زمانی که باید در مقابل اشتباهاتشون پاسخگو باشن 

بچه سه ساله هم میفهمه موقعی که دارن بهش کار بدش رو توضیح میدن وقت لوس شدن و ادا در آوردن نیست. تازه اگر خیلی ادعای بزرگتری شون میشه باید مثل بزرگتر ها رفتار کنن و این اداهای بچگانه رو درنیارن. چطور موقع احترام بزرگ تر میشن موقع ادا در آوردن بچه؟هم خدا رو میخوان هم خرما رو؟