2777
2789
شوهرت پشتت نیست پس من شوهرم پشتم بود با شوهرم و مامان بابام رفتم خونشون حرفامو زدم اومدیم باهاش بر ...

اونموقع نبود چون نامزد بودیم الان هست یبار خودش یکم داغونشون کرد الان چندماهیی هست ترسیدن فعلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفم برای مادر شوهرتون با این عروسش..با کسی که دو برابر سن شما رو داره یکی به دو میکنید که چی رو ث ...

هر کس اشتباه کنه و رو اشتباهش مصر باشه باید با عواقبش روبرو بشه

نمیدونم این چه حماقتیه تو ایران جا افتاده هر کی بزرگتر باشه انگار پادشاهه اشتباهش و آزارهاش  و باید نادیده بگیرن .این روش کاملا غلطه بزرگ و کوچیک نداره همه در مقابل اعمال خودشون مسئولن و اگر کسی اشتباهی کرد که باعث آسیب به کسی شد اون طرف حق داره بیان کنه و انتظار جبران داشته باشه 

این مقدس کردن بزرگتر ها جزو بزرگترین عقب ماندگی های فرهنگ ماست

نمیگم بی احترامی کنیم.خیر.ولی احترام باید مال همه باشه نه فقط بزرگ تر 

هر کس اشتباه کنه و رو اشتباهش مصر باشه باید با عواقبش روبرو بشه نمیدونم این چه حماقتیه تو ایران جا ...

موافقم...این خانم حتما از این جور ادمها به پستش نخورده هرکسی به قدر خودش شخصیت داره به بزرگی کوچیکی نیست...

خدا خودشونو مرگ بده

بخدا کاری کرده همه سوسک شده از پدر شوهرم بگیر تا نوه کوچکشون همه همه حتی دامادش 😔😔

بعد به دروغ میگه من مومنم همه رو اسمم قسم میخورن 😔

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
هر کس اشتباه کنه و رو اشتباهش مصر باشه باید با عواقبش روبرو بشه نمیدونم این چه حماقتیه تو ایران جا ...

خب میگن احترام احترام میاره خب وقتی دیدی احترام گزاشتی و گزاشتیو گزاشتیو نیاورد دیگه از این جا به بعد حماقته

بخدا کاری کرده همه سوسک شده از پدر شوهرم بگیر تا نوه کوچکشون همه همه حتی دامادش 😔😔 بعد به دروغ می ...

وای مادرشوهر منم همش میگه ما مومنیم مومنیو به حجاب و نماز میدونه منم یبار گفتم چه فایده پشت همه حرف میزنی دل همرو میشکنی