2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور پسرش عشقتونه خانوادش اخی؟؟؟

هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن

هر کی رفتار درست کنه عزیز میشه هرکی هم رفتار نادرست کنه بی ارزش میشه.حالا هر نسبتی که میخواد داشته باشه

ملت از مامان بابای خودشون متنفرن بخاطر بدی هایی که در حقشون کردن

یکم از قوه تفکر استفاده کنید همچین سوالات پیش پا افتاده ای نپرسید

بله فکرمیکردم قبلا،ولی ازروزی که هرکاری بامن کردن سر دخترخودشون اومد،دیگه بی خیال شدم وباخودم میگم خداخودش شاهدبود و میدید که کی داره بدی میکنه وهمونو براشون جبران کرد

شماهم بسپربه خدا ورها کن

بله فکرمیکردم قبلا،ولی ازروزی که هرکاری بامن کردن سر دخترخودشون اومد،دیگه بی خیال شدم وباخودم میگم خ ...

واسه من که کلا مادرشوهرای دختراشون خیلی داغون ترن دوتا دخترشم تو سن بالا مونده خونه و من همیشه میگم حقشونه

من خودم کلا جواب هم میدم اما بازم شبا نفرینش میکنم

حتما جوابی که تو دلت هست رو نمیدی

من‌ مستقیم بهش گفتم این کارت که این حرفو به من زدی اشتباه بود.بحثو عوض کرد دوباره گفتم باز عوض کرد دوباره گفتم خلاصه چهار بار گفتم.گفت چرا همش همینو میگی تهش که چی 

گفتم تهش اینه که باید متوجه شی اشتباه کردی و حق نداری هررحرفی دلت خواست به هر کی میخوای بزنی و بحث رو عوض کنی و مسئولیت اشنباهتو گردن نگیری و به اشتباهت اعتراف نکنی

که پدرشوهرم گفت اشتباه کرده منم قبول دارم اشتباه کرده

حتما جوابی که تو دلت هست رو نمیدی من‌ مستقیم بهش گفتم این کارت که این حرفو به من زدی اشتباه بود.بحث ...

من گفتم به گردن نمیگیره اخرم غش و ضعف و گریه میکنه ای قندم رفت بالا مردم همه بریزن سر من 

واسه من که کلا مادرشوهرای دختراشون خیلی داغون ترن دوتا دخترشم تو سن بالا مونده خونه و من همیشه میگم ...

خوب پس چرا حرص وجوش میخورید وخودتونو دورازجونتون مریض میکنید

بسپرید به خدا وتمام

جواب دادن وحاضر جوابی سطح پایین ترین نوع برخورد با طرف مقابل خصوصا مادر شوهره .چون چه خو.شتون بیاد چه نیاد هیچ کسی مادر ادم نمیشه.اگر همسرتونو دوست دارید باید مادر عشقتون هم دوست داشته باشید .هر طوری که هست.حاضر جوابی و خصومت اولین تاثیرش روی زندگی خودتونه.همون زبانی که میگه بتمرگ با هم.ن میشه  گفت بفرمایید.پس سیاست داشته باشید و گذشت تا زندگیتون شیرین بشه..