2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا که فکر نکنم حرفشو بزنه حس ازدواج در موردت تا آخر امسال ندارم حس نکردم فعلا بخواد خواستگاری کنه ...

اها واسه عید چی تو نوروز میاد یان؟؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دونفر ازاشناهام تو رابطه هستن دختر ۲۱سالشه پسر۲۹ پسره قدبلندی داره سبزه هست دختره متوسط سفید اخرش از ...

سنگ جلو راهشون زیاد میندازن موانع هست اما بعد از یه دوره جنجال و کشمکش و مشکل آره ازدواج میکنن

اها واسه عید چی تو نوروز میاد یان؟؟؟؟؟

ببین رابطه ی شما یه مقدار چالش داره سعی کن از پس اون چالش ها بر بیای تا بعدا با خودت به نتیجه برسی فعلا قفلی زدی روش اما نیاز داری یه کم فاصله بگیری ذهنت نیاز به آرامش داره

من بستگی به فرد و انرژی و ارتعاشش داره در کل حسم قویه مخصوصا برا خودم و اطرافیان اما اینکه بگم ضد ...

حس شما در مورد من چیه؟

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
ببین رابطه ی شما یه مقدار چالش داره سعی کن از پس اون چالش ها بر بیای تا بعدا با خودت به نتیجه برسی ف ...

چالش ک فقط مشکلای اونه...بنظرت دوسم داره خیانت میکنه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عزیزم میشه بگی من کی ازدواج میکنم خصوصیات همسرم چیه

اسمت چیه چند سالته

من حس میکنم قد متوسط و پوست تقریبا روشنی داری موهای بلند علاقه به اکسسوری داری مثل دستبند یا چیزای تزئینی یا چشمای روشنی داری یا قلبت خیلی روشنه فرکانست مثبته

اسمت چیه چند سالته من حس میکنم قد متوسط و پوست تقریبا روشنی داری موهای بلند علاقه به اکسسوری داری م ...

اسم طاهره ۲۲سالم

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
حس میکنم به نسبت آدم با معلوماتی هستی مطالعه یا فیلم از کارای مورد علاقته آدم عمیقی هستی سطحی نگر نی ...

درسته🥰😊

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃