2777
2789
عنوان

حس ششم

236 بازدید | 65 پست

کسی هست ک واقعا واقعا حسش درست باشه؟؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

اومد لایکم کن

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بستگی به فرد و انرژی و ارتعاشش داره در کل حسم قویه مخصوصا برا خودم و اطرافیان اما اینکه بگم ضد ...

خب عزیزم ببین حست واسه من میگیره یان؟

کی میاد خواستگاریم؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من بستگی به فرد و انرژی و ارتعاشش داره در کل حسم قویه مخصوصا برا خودم و اطرافیان اما اینکه بگم ضد ...

عزیزم من چهل روز قبل سقط داشتم و هنوز پریود نشدم کمی علائمم دارم ولی بی بی منفی شده بنظرت امیدی داشته باشم یا نه..؟!

عزیزم من چهل روز قبل سقط داشتم و هنوز پریود نشدم کمی علائمم دارم ولی بی بی منفی شده بنظرت امیدی داشت ...

چند هفتگی سقط داشتی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔
عزیزم من چهل روز قبل سقط داشتم و هنوز پریود نشدم کمی علائمم دارم ولی بی بی منفی شده بنظرت امیدی داشت ...

حس من اینطوری نیست که حدس بزنم ولی گاهی اوقات شاید تو هفته ۶بار اینا یه جیزی بیاد تو ذهنم که چندساعت بعد اتفاق بیافته

من همون لحظه یا چند ساعت بعد و زمان کوتاه رو میتونم حدس بزنم.

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃

من چرا پریودیم عقب افتاده؟ 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
خب عزیزم ببین حست واسه من میگیره یان؟ کی میاد خواستگاریم؟

اسمش چیه

یه کم ازش بگو بتونم تصورش کنم

فکر میکنم بین دهه ی بیست تا سی باشه حدود بیست و پنج و پوست گندمی و موهای تیره داشته باشه