naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 65 پست کسی هست ک واقعا واقعا حسش درست باشه؟؟؟؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/08/15 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 حس میکنمطرف مقابلت خیلی بی مسئولیت و بی خیاله ن بیچاره خیلی خیلی کاریه🤕حالابنظرت کی میاد روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
lovelyqueen عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 911 عزیزم من چهل روز قبل سقط داشتم و هنوز پریود نشدم کمی علائمم دارم ولی بی بی منفی شده بنظرت امیدی داشت ... ده درصد احتمال بارداریت هستفکر نمیکنم احتمال بارداریت قوی باشه
معلم_شاد عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 3794 ن بیچاره خیلی خیلی کاریه🤕 حالابنظرت کی میاد ان شاالله که زودتر بیاد توکل کنبه خدا🙂 خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 اسمش چیه یه کم ازش بگو بتونم تصورش کنم فکر میکنم بین دهه ی بیست تا سی باشه حدود بیست و پنج و پوست ... میشه لطفا بگی دونفر از اشناهام که تو رابطه هستن اخرشون چی میشه؟ازدواج میکنن؟دختره ۲۱سالشهپسره ۲۹
raziiiiiiiiiiii عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4520 ده درصد احتمال بارداریت هست فکر نمیکنم احتمال بارداریت قوی باشه خب عزیز کی باردار میشم پس..؟!
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 ان شاالله که زودتر بیاد توکل کنبه خدا🙂 میشه بگی دوتا از اطرافیان من که تورابطه هستن اخرشون ازدواج میشه یانه ؟
lovelyqueen عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 911 اسمش علیرضاعه ۲۷سالشه ۷ ساله ک باهمیم اره پوستش تقریبا گندمیه موهاشم مشکی مشکی نیس ولی خیلی بورم نی ... حس نمیکنم ب این زودی بخواد بیاد خواستگاریت حداقل تا دو سه ماه آینده
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 حس نمیکنم ب این زودی بخواد بیاد خواستگاریت حداقل تا دو سه ماه آینده اره حالاهاک ن منم منظورم همون موقه هاس...بنظرت تا عید یا قبلش میاد؟؟کی حرفشومیزنه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
معلم_شاد عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 3794 شما تله پاتی یا همون قانون جذب رو باور دارید؟ خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
معلم_شاد عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 3794 من به هرکی فکرکنم همون روز بهمپیاممیده یا زنگمیزنه خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 شما تله پاتی یا همون قانون جذب رو باور دارید؟ واقعیه بنظرخودت؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من به هرکی فکرکنم همون روز بهمپیاممیده یا زنگمیزنه چ خوب روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
lovelyqueen عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 911 اره حالاهاک ن منم منظورم همون موقه هاس...بنظرت تا عید یا قبلش میاد؟؟ کی حرفشومیزنه؟ فعلا که فکر نکنم حرفشو بزنه حس ازدواج در موردت تا آخر امسال ندارمحس نکردم فعلا بخواد خواستگاری کنه انگار خانوادشم روش تسلط زیادی دارن