2777
2789
عنوان

ازدواج و قلیون تفریحی نامزد

348 بازدید | 28 پست

سلام... وقت همگی بخیر 

ان شاء الله ک تو این اوضاع کرونا همه تون سالم و سلامت باشید 

من ی دختر جوونم ک یه دوماهی هست آقا پسری اومده خواستواریمو و هم اخلاقش و هم ایمانش و رفتارش واقعا خوبهذ

اما ی چیزی ک بهم گفت و ذهنم رو درگیر کرد این بود ک گفت سالی دوسه بار قلیون تفریحی با دوستاش میکشه در حالی م دود و دم خط قرمز منه چون از بابام ضربه اش رو خورده ام 

میخواستم ببینم از نظرتون این سی لیون باعث میشه ک ب اعتیاد های دیگ بره یا کسی هست ک همچین موقعیتی رو تجربه کرده 

الان مساله ازدواجمون جدی شده و منم این موضوع رو ب کسی نگفتم و نمیخوام بعد ازدواج خدایی نکرده پشیمون بشم 

ممنون میشم نظراتتون رو بگید  عزیزانم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من ایرادی نداره اما شرطم این بوده که همراه خودم باشه نه با دوستاش ! همسر منم بعضی وقتا مثلا وقتی میریم باغ یا مسافرت میکشه اما کنار خودم و منم غر نمیزنم و همراهیش میکنم و اینم میدونم که جز قلیون از بقیه چیزا متنفره حتی سیگارو به شدت بدش میاد

عزیزم قلیون اونم دو سه بار در سال خیلی چیز عجیبی نیس 

به نظرم شما خیلی سخت میگیری ولی اگه بخای همش استرس داشته باشی و فکرتو مشغول کنی بیخیال این آقا شو

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

خوبه ک حقیقت بهت گفته

میتونست نگه

خیلیا هستن لب برچیزی نمیزنن اما بعدن معتاد سخت میشن بستگی ب جنبه اون اقا داره ببین جنبه داره یا بی جنبس

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شوهرمن تو خواستگاری نگفت قلیون گاهی میکشه. امابعدش کشید. بخوان بکشن نمیشه کاریشون کرد. من مخالفت میکردم میدیدم تو جمع ها ومسافرت ها قایم از چشمم یکی دو پک میکشه. چیزی نگفتم گفتم خودم بدونم بهتره تا اینکه پشت سرم باشه. البته که نکشن عالیه اما گوش نمیدن. ان شاالله موفق بشی و به حرفت گوش بده فقط زندگیتو سراین قضیه تلخ نکن. اگر کنارنمیای از الان جواب نده بهش که بدها دعوا نباشه

1403/5/22مردم

قلیون و هر وسیله مخدر، حس بدی ب آدم میده... اگه سالی دوسه باره. خب بهتره ترکش کنه چون تو اصلا دلت نمیخواد. 

من یکی از دوستام مشکلی با قلیون شوهرش نداره.. ولی یکی میبینی بدش میاد. 

اگه حست بده حتما بگو بهش که کلا با اینکار حتی یکبار هم مخالفم.