2777
2789
عنوان

ازدواج و قلیون تفریحی نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست

سالی دو سه بار مهم نیست.بعد از ازدواج سعی کن با کارا و تفریحات سالم دیگه اون دو سه بار هم ترک بدی،شوهر من بعد از ازدواج یه مدت شدید قلیون میکشید،بعد از چند ماه کلا از چشمش افتاد و الان دیگه هفت سالی میشه لب نزده

من شوهرم قلیون میکشه اما فقط گفتم با خودم چون اصلا اجازخ نمیدم با دوستاش بره.. قبلا زیاد میکشید اما الان ک کافهذها بسته شدن شده ماهی یک بار... به نظرم همینم نباشه خیلی بهتره... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خودت داره عزیزم.

از بس از قلیان بدم میآد، روز خواستگاری به شوهرم گفتم؛ حتی دوست ندارم تا الان یکبار کشیده باشی و حتی اگه جایی قلیان بکشی، کاری به جمع ندارم؛ قلیان رو خورد میکنم. اونم قسم گفت که تا الان لب نزده؛ واقعا هم راست گفت. برادرشوهرام که سالی یکبار، تفنی میکشن؛ شوهر من اصلا جرات نداره؛ سمتشون بره😂😂😂

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بستگی ب فرهنگ خودتون داره. ببین اگر فرهنگتون بد میدونه، مشکل میخورید.‌اکر نه ک هیچی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
از گذشتش مشخصه اما از اونجایی ک باهات صادقه فک نکنم ادم بدی باشه

باشه ممنونم عزیزم ❤️😍

چون جوونم و ی خورده تجربه ام کمه و از طرفی بخوام ب مادرم بگم این قضیه رو نمیتونه کمکم کنه و فقط گارد میگیره و دعوام میکنه😭😭

باشه ممنونم عزیزم ❤️😍 چون جوونم و ی خورده تجربه ام کمه و از طرفی بخوام ب مادرم بگم این قضیه رو نمی ...

چند سالته من اون موقع ۱۵ سالم بود ینی کمتر از ۱۵؟

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
18سالمه 😅اما خب کم تجربه ام هنوز  با اینکه تلاش میکنم عاقلانه رفتار کنم اما خب میترسم راهو کج ...

انشاالله خدا کمکت میکنه و خطا نمیکنی

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
انشاالله خدا کمکت میکنه و خطا نمیکنی

ان شاء الله.. مساله ازدواج خیلی مهمه برا همین این ترسو دارم 

وگرنه اون شرایط دیگه ای ک من میخواستم رو داره اما وقتی ک اینو بهم گفت شوکه شدم 😭اصلا بهش نمیاد آخه 😔

2790
2778
2791
2779
2792