2777
2789
عنوان

همسر بی احساس

346 بازدید | 22 پست

سلام من و همسرم دانشجو هستیم. من یه کار پیدا کردم اما همسرم هنوز نه. تمام تلاشم اینه نکنه خدا نکرده حس کنه منتی سرش میزارم بدون اینکه بفهمه نصف حقوقم رو میریزم به حسابش اما اون همش منتظره من منت بزارم. اگر هم چیزی بگم میگه دیدی بالاخره منتتو گزاشتی. راستش من هم مثل بقیه زنها دوست دارم از ظاهرم پوششم همسرم تعریف کنه. یا جایی میریم حتی اگر پول نداشته باشه سعی کنه هوامو داشته باشه مثلا میگم سردمه همین جور نگام نکنه حداقل بگه اره منم سردمه! میریم جایی من به خودم برسم یا نه اصلا نه تعریف میکنه نه میگه اونو بپوش اصلا انگار من یه پسرم کنارش وقتی هم میگم بهش میگه اره میدونم از کجا میگی اره من اینطوریم و ...

ولله موندم یعنی کارم به افسردگی میکشه کمکم

شوهر منم فقط دنبال اینه سرش منت بزارم اگ یه چیزیو خواست و ندادمش دیگه واویلاس

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت اشتباهه، مرد باید پول در بیاره، شده با کار تو اسنپ، تا خسته بشه و ذوق و شوق زن داشته باشه، الان شما شوهری اون زن، پس چه انتظاری داری ازش

هر چیزی باید سر جاش باشه، زنی که پول بریزه به حساب شوهرش، زندگیش همینه

کارت اشتباهه، مرد باید پول در بیاره، شده با کار تو اسنپ، تا خسته بشه و ذوق و شوق زن داشته باشه، الان ...

ماشین نداریم که بره اسنپ. وقتی خودش سعی نمیکنه خب منم بشینم نگاه کنم

خیلی اشتباه میکنی پولتو میریزی به حساب همسرت

عادت میکنه و بعدا این میشه وظیفت

اگه شرایط مالی نداشت نباید زن میگرفت، حالا که گرفته باید مسئولیت پذیر باشع

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
خیلی اشتباه میکنی پولتو میریزی به حساب همسرت عادت میکنه و بعدا این میشه وظیفت اگه شرایط مالی نداشت ...

والا چی بگم همش میگه بعد درسم میرم کار پیدا میکنم یه خرده پول از بورس درمیاره انتظار داره جوری زندگی کنم که احتیاج به پول بیشتر نباشه این یعنی فقط غذا بخوریم که زنده باشیم منم تحمل نکردم خودم رفتم دنبال کار. الان یعنی من برم حقوق خودم رو تنها خرج کنم؟

خب چکار کنم بمونیم از گرسنگی بمیریم؟ 

کارت اشتباهه، نظر خواستی گفتم، به خودت مربوطه، نفقه با مرد هست، اون باید موقع زن گرفتن به این چیزا فکر می‌کرد، هر کسی بخواد و اداره کنه و مرد باشه میتونه یه شغل حتی نگهبانی، برای خودش جور کنه که از زنش پول نگیره

وقتی مرد وظایف مردونه اش رو انجام نده، نباید ازش انتظاری داشته باشی، میشه زندگی شما، ممکن فردا روز از سر بیکاری خانم بازی یا اعتیاد هم پیدا کنه، خانم ها کار کنن ولی پولشون برای خودشون هست فقط، حالا یه موقعی میبینی شوهرت تلاش میکنه، به مشکل خورده، بهش کمکی میکنی

اما به نظر من همسر شما با سیاست و کولی بازی پول شما رو میگیره، یه منتی سر شما هم می‌گذاره، شما هم با همین روال زندگی کنه، افسرده و خسته میشی، این نظر منه

شما از یه مرد چه انتظاری داره، مسئولیت پذیر نباشه، پول شما رو بگیره، یه خورده براتون زبون بازی کنه؟! 

کارت اشتباهه، نظر خواستی گفتم، به خودت مربوطه، نفقه با مرد هست، اون باید موقع زن گرفتن به این چیزا ف ...

نه والا منم دلم میخواد بره کار پیدا کنه اما کارهای متناسب با تحصیلاتش گیر نمیاد دانشجو دکتری هست. تدریس میکنه اما پولشو نمیدن. ولی دیگه سراغ کار به قول شما نگهبانی اینا نمیره. چکار باید کنم؟ کار نکنم؟ چطوری شکممون پر بشه موندم به خدا

مهندسی برق

بره تو کارای مخابراتی، همسر من هم رشته اش همینه، حقوق خوبی داره 10 یه بالا، شرایط خوبی داره، اوایل شاید بره شرکت ایرانی حقوقش کم باشه، یاد بگیره، سابقه بشه میتونه شرکت های خارجی هم بره

بره تو کارای مخابراتی، همسر من هم رشته اش همینه، حقوق خوبی داره 10 یه بالا، شرایط خوبی داره، اوایل ش ...

کسی قبول نمیکنه همه میگن سابقه کار اما اون چون فقط درس خونده سابقه کار نداره هزار جا هم رزومه فرستاده. خیلی اذیتم تنهام خواهرم ندارم باهاش درد دل کنم