2777
2789
عنوان

خیانت

126 بازدید | 10 پست

بچه هااا اگر کسی رو ببینید و بدونید ک داره به زنش یا شوهرش خیانت میکنه میرین به همسرش بگین

چیکار میکردین؟؟؟ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

من دوساله جایی کار میکنم محل کارمون با یه محل کار دیگه بهم وصله یعنی نصف محل ماییم نصف محل کار اوناس ، ورود و خروجمون هم باهم یکیه

حالا صاب کارم یه ده سال میشع ک ازدواج کردن خیلی عاشق هم هستن از گفتاری و رفتاری منظورمه بازم رفتار تو خونشون رو من ندیدم نمیدونم مشکلاتشون چیه

حالا موضوع اینه ک یه دختری تو محل کار کناریمونه ک با صاب کار من ریختن روهم یعنی صاب کارم بهش پیشنهاد داده 😔🤦🏻♀️

خانمش هم هر چند روز یکبار میاد محل کارمون ولی فک نکنم بدونه

خیلی خانم خوب و خوشگلی هستن هیچی کم نداره تازه باردار هستن

خیلی خیلی عذاب وجدان گرفتم و دارم نمیدونم چیکار کنم

اینم بگم ک من با دختره اوکی شدم و متوجه این موضوع شدم

شما باشین چیکار میکنید

خودم رومیزارم جاش و حتما ناشناس اطلاع میدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بصورت ناشناس به خانومش بگو عزیزم شاید ناراحت بشه ولی خب از این ور این اقا با اون خانوم ممکنه کارش ب ...

ی چیزیم هست ک ممکنه خودم کارمو از دست بدم و بده من بشم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

به صورت کاملا ناشناس میتونی بهش بگی..

مثلا شمارشو گیر بیار بعد با یه خط ناشناس بگو

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد