2777
2789
عنوان

خیانت

96 بازدید | 10 پست

بچه هااا اگر کسی رو ببینید و بدونید ک داره به زنش یا شوهرش خیانت میکنه میرین به همسرش بگین

چیکار میکردین؟؟؟ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

من دوساله جایی کار میکنم محل کارمون با یه محل کار دیگه بهم وصله یعنی نصف محل ماییم نصف محل کار اوناس ، ورود و خروجمون هم باهم یکیه

حالا صاب کارم یه ده سال میشع ک ازدواج کردن خیلی عاشق هم هستن از گفتاری و رفتاری منظورمه بازم رفتار تو خونشون رو من ندیدم نمیدونم مشکلاتشون چیه

حالا موضوع اینه ک یه دختری تو محل کار کناریمونه ک با صاب کار من ریختن روهم یعنی صاب کارم بهش پیشنهاد داده 😔🤦🏻♀️

خانمش هم هر چند روز یکبار میاد محل کارمون ولی فک نکنم بدونه

خیلی خانم خوب و خوشگلی هستن هیچی کم نداره تازه باردار هستن

خیلی خیلی عذاب وجدان گرفتم و دارم نمیدونم چیکار کنم

اینم بگم ک من با دختره اوکی شدم و متوجه این موضوع شدم

شما باشین چیکار میکنید

خودم رومیزارم جاش و حتما ناشناس اطلاع میدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بصورت ناشناس به خانومش بگو عزیزم شاید ناراحت بشه ولی خب از این ور این اقا با اون خانوم ممکنه کارش ب ...

ی چیزیم هست ک ممکنه خودم کارمو از دست بدم و بده من بشم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

به صورت کاملا ناشناس میتونی بهش بگی..

مثلا شمارشو گیر بیار بعد با یه خط ناشناس بگو

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد