2777
2789

الان تو اتاق عمله و دومین عملش داره انجام میشه (فقط ۲۲ سالشه)

لطفا از ته قلبتون برای سلامتی و شفاش دعا کنید، ۴ هفته از تصادفش گذشته ولی فعلا دست و پاهاش حرکت نداره و فقط شونه هاشو میتونست تکون بده، همش میگفت خلاصم کنید ...

میخوام یه چیزی بگم و از شما عزیزان یه سوال بپرسم.

الان که این دختر توی اتاق عمله

خاله ش با ما تماس گرفت که حال مریض رو بپرسه ...

ما بهش گفتیم دعا کن که خدا بهش سلامتی بده. اونم با ناامیدی کامل گفت چه سلامتی ای؟؟؟؟؟ اینکه فقط نفس بکشه؟؟؟ ما دیگه تلفن رو سریع پیچوندیم و قطع کردیم.

یه جورایی منظورش این بود که اگه قراره اینطوری به زندگی ادامه بده بهتره دور از جونش بمیره!

چقدر حق رو به خاله ی مریض میدین؟

مگه ما نباید امیدوار باشیم به آینده؟ به شفا؟ به معجزه؟ چطور میتونیم آروزی مرگ یه دختر ۲۲ ساله رو کنیم؟

حق با کیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق باخداست

بهردلیلی که نمیدونیم خواست خدادراین بوده

الانم دعا و تلاش

و تسلیم امر حق

هرچندسخته

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بیمار قطع نخایی خیلی خیلی خیلی سخته. مگه خدا معجزه کنه و شفاش بده

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

اگه فقط بیفته یه گوشه متاسفانه مرگ بهتره....

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الهی بمیرم 🥲 عمل چی هست؟ ممکنه بهتر بشه؟

ناامید نباشین خیلیا بودن حتی با وجود معلولیت زندگی خوبی داشتن زندگی نیک ووی آچیچ رو بخونین

یا یه آقایی بود ۷۰ سال تو ریه آهنی زندگی میکرد چقدر تحصیلات داشت

روحیهاتونو حفظ کنین بهش انگیزه بدین میدونم سخته ولی آخر خط هم نیست 😢

ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم 💔