2777
2789
عنوان

از بچگی های شوهرتون کسی خاطره گفته واستون🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 115 پست
😂😂😂😂به منم میگن شوهرت اینطوربود که البته بچگیش فوق العاده خوشگل بود😍

اینا جوری با اب ووو تاااب میگن بخدا فک میکنی برد پیته ولی در اصل درپیته

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خب بگو دیگه

شوهرموپسرداییش میرن خونه بابابزرگ شوهرم خونشون طبقه دوم بوده وروبه خیابون بالکنشون نرده بوده ازاونجا جیش میکنن سرمغازه دارای پایین وای نگم براتون مغازه داره میاد به مادرشوهرمو زندایی شوهرم میگه اینارومیندازن انباری انباریشونم بزرگ بوده فک کن نمیدونم چجوری فندک پیدامیکنن کت شلوارو یکم لباسای کهنه که اونجابوده رو اتیش میزنن داشتن خفه میشدن تودود که خواهرشوهربزرگم میفهمه درشون میاره ازتو انباری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتمون واسه هم تعریف میکنیم از دختر بازیاش تو سن کودکیشم میگه😂😂

من ک میشنوم دوس دارم خفش کنم😁

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد
ازهمون موقع نشونت کرده بوده 

آره 😎😎

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مال من فعلا خواستگار( چه رویی دارم به خواستگارم میگم شوهر 😂😂😂هولم خودتونین 😂😂) 

همکاریم سر کار مدیر مدرسه دبستانش امده بود اداره شناختش شروع کرد به تعریف کرد 

از اون خر خونه بوده 😂😂😂و ساکت😂😂😂

ولی من شیطون دوس دارم آخه خودم شیطون ترین بچه در هر بهره زمانی بودم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

وای یکی که از همه باحال تره رو میگم :

وقتی عشقم 4 سالش بوده از مامانش میپرسه فامیلی من چیه؟ مامانش میگه حسینی میگه فامیلی بابا چیه؟ _حسینی

فامیلی خودت چیه؟ _میرزایی

عشقمم نه میزاره نه برمیداره میگه مگه تو بچه ی بابام نیستی پس چرا فامیلیت فرق داره؟ نکنه پرورشگاهی ای؟! 😂😂😂😂

⚡🌠.Just wanna dance with stars
اره یکی از کلچیناش جیش کردن رو باباش بوده😂😂

🤐

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد

اره خیلی

یه نمونش اینکه وقتی ۸ سالش بوده با باباش انگور خریدن شراب ساختن گذاشتن برا عروسیش😂😂😂😂😂😂😂

حالا ما هنوز نامزدیم بی صبرانه منتظرم عروسی بگیریم ببینم اون شراب معروف که میگن چجوریه😂

سو تفاهم نشه ها در حالت کلی شراب خور نیستن فقط اینو بصورت نمادین درست کردن بیشتر تو مهمونیا و عروسیاشون میارن

شنیدین شراب هفت ساله؟تا الان شده شراب ۱۴ ساله حالا ببینیم چند سال دیگه ما عروسی میگیریم احتمالا تا اون موقع میشه ۱۶ _ ۱۷ ساله😁

💏"You & me 💕make a wonderful "We

من و شوهر جان از بچگی با هم بزرگ شدیم🤣🤣🤣جز ۳ سال

فقط تنها چیزی ک میتونم بگم اینه خیلی شَر بود 

ولی خو سوتی لفظی نداده

اما یکی از اقوامشون به #خ#‍   میگفته #ک#‍  این موتده براش  مثلا#نون کُسک=نون خشک بعد رقته رفته خ# تبدیل شد ب ح#   = نون# هُشک  هنوز ک هنوزه اینا براش مونده🤣🤚🤚🤣

اینا جوری با اب ووو تاااب میگن بخدا فک میکنی برد پیته ولی در اصل درپیته

😂😂😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

از درو دیوار بالا می‌رفته آتیش پاره بوده حرکاتی میزده از اون حرکتا🤭🤭🤭🤭🤭برعکس قلش ساکت وبی صدا وسایلنت

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
مهم اینه ک الان ملکه ش خودتی😁

اونکه آره خیلی برا بدست آوردنم زحمت کشید...از شانسم از دخترم متنفربودم 😃

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦