موضوعی که میخوام راجع بهش صحبت کنم شاید از نظر شما مهم نباشه اما درحال حاظر دغدغه منه، اونم اینه که : تو خونه پدرم اینا سگ هست، البته فقط توی حیاط یه گوشه ای بسته س، این سگ و برادرم برخلاف میل ما آورده، با اینکه من ازدواج کردم و تو خونه خودمم اما وقتی میام اینجا خیلی اذیت میشم یعنی دلم نمیکشه بیام خونه پدرم اینا، فکر نکنید که من از حیوانات بدم میاد نه،ولی خب هرطور حساب کنیم سگ نجسه برای اونیکه این مسائل براش مهمه و مقید هست آزار دهنده س که تو خونه سگ باشه. برادر و پدرم بغلش میکنن نوازشش میکنن حتی سگ به دست و صورتشون زبون میزنه، بگید من چطور راضیشون کنم و چی بگم که این سگ و از اینجا ببرن. حتی موهای سگ روی زمین هست. 😔😔مادرم نماز میخونه منم هرچی بگم گوش میده اما پدر و برادرم نه اهل نماز و این چیزا نیستن...بگید چیکار کنم. خواهش میکنم راهکار بدید. ادامه در پست بعد....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من باردارم و بهمن ماه زایمان میکنم، مامانم میگه بیا اینجا پیشم تا از مراقبت کنم چون بارداری اولمه و کم تجربه م. اما من نمیخوام بیام اینا غیر از وجود سگ مسائل دیگه ای هم هست که به شدت آزارم میده، از مامانم خواستم بیاد خونه خودم اما خب خونه من طبقه سومه و آسانسور نداره میگه سخته و بیام اونجا خونه خودم چی،من این وسط گیر کردم، بگید چیکار کنم لطفا دوستان،،، خواهش میکنم.