2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه موضوع مهم...

92 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز.

موضوعی که میخوام راجع بهش صحبت کنم شاید از نظر شما مهم نباشه اما درحال حاظر دغدغه منه، اونم اینه که : تو خونه پدرم اینا سگ هست، البته فقط توی حیاط یه گوشه ای بسته س، این سگ و برادرم برخلاف میل ما آورده، با اینکه من ازدواج کردم و تو خونه خودمم اما وقتی میام اینجا خیلی اذیت میشم یعنی دلم نمیکشه بیام خونه پدرم اینا، فکر نکنید که من از حیوانات بدم میاد نه،ولی خب هرطور حساب کنیم سگ نجسه برای اونیکه این مسائل براش مهمه و مقید هست آزار دهنده س که تو خونه سگ باشه. برادر و پدرم بغلش میکنن نوازشش میکنن حتی سگ به دست و صورتشون زبون میزنه، بگید من چطور راضیشون کنم و چی بگم که این سگ و از اینجا ببرن. حتی موهای سگ روی زمین هست. 😔😔مادرم نماز میخونه منم هرچی بگم گوش میده اما پدر و برادرم نه اهل نماز و این چیزا نیستن...بگید چیکار کنم. خواهش میکنم راهکار بدید. ادامه در پست بعد.... 

دیگ خونه شما نیس ک نظر بدی 

خونت هستا ولی اونجا ک زندگی نمیکنی فقط اختیار خونه خودت و شوهرت دستته

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

درکت میکنم

به نظر من یه جایی رو مخصوص سگ قرار بدن مثلا دو تا از اتاقای خونه

یا جایی تو حیاط 

که بقیه اذیت نشن و اونا هم به علایقشون برسن

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردارم و بهمن ماه زایمان میکنم، مامانم میگه بیا اینجا پیشم تا از مراقبت کنم چون بارداری اولمه و کم تجربه م. اما من نمیخوام بیام اینا غیر از وجود سگ مسائل دیگه ای هم هست که به شدت آزارم میده، از مامانم خواستم بیاد خونه خودم اما خب خونه من طبقه سومه و آسانسور نداره میگه سخته و بیام اونجا خونه خودم چی،من این وسط گیر کردم، بگید چیکار کنم لطفا دوستان،،، خواهش میکنم.

خيلي حساسى عزيزم 

چرا فكر ميكنى بقيه بايد با نظر شما و حال خوش شما روش زندگيشون رو تغيير بدن؟؟!

اصلا خونه پدرى شما به شما ربطى نداره كه 

بعدم به مامانت اين حرفا رو ميزنى اونم حساس تر ميكنى بذار كنار بياد بردارت هم دو روز زندگى كيفشو بكنه سگ تميزه هيچى نداره چون مدام شيته ميشه 

من باردارم و بهمن ماه زایمان میکنم، مامانم میگه بیا اینجا پیشم تا از مراقبت کنم چون بارداری اولمه و ...

مامانتون قراره ١٠ روز ازت مراقبت كنه نهايت 

بعدم يبار اون پله هاى خونتون رو مياد بالا قرار تيس تو اين قرنطينگى و كرونا هى برن بيرون كه 

خيلي حساسى عزيزم  چرا فكر ميكنى بقيه بايد با نظر شما و حال خوش شما روش زندگيشون رو تغيير بدن؟؟ ...

نمیدونم خب شاید، اما به هرحال اونجا خونه منم هست،خیلی ناراحتم میکنه این حرکات.

عزیزم اگه سگتون انگل زدایی شده و واکسن هاش و میزنه که کثیف نیست 

بعدم سگ به داداشت عادت کرده یعنی چی که جداش میکنی الان داداشت مثل خانوادشه 

یه  گوشه توی حیاط بسته شده دیگه 

خودت یکم باهاش وقت بگذرون عاشقش میشی 

سگ کلا حیوان انسان پنداریه 

مامانتون قراره ١٠ روز ازت مراقبت كنه نهايت  بعدم يبار اون پله هاى خونتون رو مياد بالا قرار تيس ...

منم همینو میگم، اما سخت میتونم راضیش کنم. بعدم مامانم میگه 1 ماه قبل بیا تا 1 بعد زایمان باش. پس شوهرم و چیکار کنم. گناه داره بیچاره. اونم دوست نداره زیاد بیاد خونه پدرم بمونه 

عزیزم اگه سگتون انگل زدایی شده و واکسن هاش و میزنه که کثیف نیست  بعدم سگ به داداشت عادت کرده ی ...

من ازون سگ بدم نمیاد اتفاقا خیلی بامزه س. اما کثیف بودنش و چیکار کنم. حتی دلم برای اون سگ میسوزه که اینطور در بندش کردن 

من ازون سگ بدم نمیاد اتفاقا خیلی بامزه س. اما کثیف بودنش و چیکار کنم. حتی دلم برای اون سگ میسوزه که ...

نه عزیزم سگ کلا دوست داره با انسان وقت بگذرونه 

بعدم خب مگه نمیگی تو حیاط طرفش نرو 

از خانوادت بخواه بهش که دست میزنند دست ایناشون بشورن بعد بیان نزدیک تو 

بعدم هرچی باشه سگ برادرته نبایدبگی نجس اصلا هم نجس نیستند