2789
عنوان

شغل جدیدم

177 بازدید | 13 پست

من از اواسط شهریور وارد کار جدیدی شدم، خداروشکر راضیم، تا به الان راجع به این موضوع با خانواده همسرم صحبت نکردم، میدونن قضیه رو ولی چون 2ماهی هست که خانواده همسرم رو ندیدم، رو در رو نشدیم ک بخوایم صحبت کنیم، حالا ممکنه ببینیم همون این چند روز، و ممکنه حرفش پیش بیاد، (البته احتمالش خییلییییی کمه، چون فوق‌العاده حسودن، من موهامو مثلا رنگ کردم اصلا ب روی خودشون نیاوردن(خانومای فامیل شوهرو منظورمه للبته)) 

خلاصه چون 1درصد ممکنه حرفش پیش بیاد اومدم ی چیزی رو ازتون بپرسم، ببینم نطرشما چیه

اگر حرف درامد پیش اومد، (من ک رقم نمیگم)، فقط میگم خداروشکر راضیم، ولی آیا اینم بگم که ماه هایی که کارانه میدن بهم، حقوقم از همسرم بیشتره؟ یا نگم؟ چون ممکنه حسادت برانگیز باشه؟ یا مادرهمسرم مثلا ناراحت بشه. 

چیکار کنم بگم یا نگم؟ 😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حقوقتو به هیچکس نگو  سوالم کردن بگو خوبه راضیم ازش😁

اخه دوسال پیش، من یجا دیگه بودم، وااای ببییین چقدر احمق بازی دراوردم، خاله شوهرم، تو جمع زنونه، ازم پرسید چقدر میگیری، باورت میشه نتونستم بپیچونمش و گفتم!!!!!!! 

انقدر از دست خودم حرصصصصص خوردمممممممم، ک نگووووو، میدونید، انقدر نافض نگام کرد، انگار فلج شدم، ولی تو دلم یجوری شد حسم بهش، نمیدونم چ اسمی داره، ولی ازش خوشم نمیاد کلا، خیلی سعی میکنم حواسم جمع باصه پیشش

اخه دوسال پیش، من یجا دیگه بودم، وااای ببییین چقدر احمق بازی دراوردم، خاله شوهرم، تو جمع زنونه، ازم ...

خب دیگه این دفعه حواست جمع باشه

همیشه قبل جواب دادن یکم مکث کن 

یا حواستو به یه چی پرت کن بتونی جواب درست بدی 

هول نشو اصلا

به خدا میگی منو ببخشه؟ 🥺