2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری پشت فرمون میشه خوابید خدایی؟🤔🤔🤔

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

تصادف نکردم اما اره شده چرتم ببره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم یبار رواتوبان خوابم برد بیدار شدم کلی راهو اومده بودم

یه ۵۰۰متری دوباره خوابیدم  یه ماشین سنگین بوق زد نزدیک بود زیرم کنه بیدارشدم 

دوباره خوابم برد که زدم به گارد  ریل کلا خوابم پرید.

۳ سرویس تهران بود رفت برگشت نخوابیده بودم خیلیی خسته شدم

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده

بعد تا ۹ خوابیدیم و بعدم مشغول کارای خونه بودم شوهرم رفت باشگاه منم رفتم خونه مامانم یه سر بزنم خواهرمم باهام اومد.برگشتنی یه لحظه در حد چند ثانیه شاید خوابم برد اصلا نفهمیدم

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  
منم یبار رواتوبان خوابم برد بیدار شدم کلی راهو اومده بودم یه ۵۰۰متری دوباره خوابیدم  یه ماشین ...

خب چرا انقدر اصرار به رانندگی داشتید وقتی خوابتون میومده؟؟؟ 

مواظب زیبائیهاتون باشید😘

تا چصمامو باز کردم دیدم لب آسفالتم میرم برم توی بیابون.سریع خیلی شیک و مجلسی برگشتم توی جاده.نگذاشتم خواهرم بفهمه خیلی ترسوئه ولی خودم همش جلو چشممه از عصر میترسم

منم یبار رواتوبان خوابم برد بیدار شدم کلی راهو اومده بودم یه ۵۰۰متری دوباره خوابیدم  یه ماشین ...

ماشالله یعنی هی میخوابیدی ها😁😁😁😁

خب چرا انقدر اصرار به رانندگی داشتید وقتی خوابتون میومده؟؟؟ 

من کزدستانم مشتریمم اسرار داشت که حتما باید یه هفته ایی جنس برسه دستش اونم تهران بود 

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده
خیلی خطرناکه هی بدنم میلرزه از ترسش

اره خیلی بده تحت هیچ شرایطی وقتی خسته ای نشین خب چه کاریه بگو یک کیلومتر مونده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....