من 7سال پیش توجاده ی اهواز چپ کردم سرعتم بالابود ماشین سرپیچ ترمز نگرفت خواهرم وبچه ی منو بچه ی اونم بود خدارو شکر که عقب نشسته بودن من فقط دیدم یه پراید باچندتاآدم روبه رومه نیزار دیدم برای اینکه نزنم به اونا فرمونو سمت نیزار چرخوندم یه 50متر ازیه امامزاده رو شده بودیم ماشین 5تا ملق زد باکله افتاد تو چاله ی پراز آب من میگم معجزه یعنی معجزه میگم خدایا ثانیه به ثانیه شکرت حتی اگه من یادم رفت خودت بدون که شاکرم زیادواون امامزاده که جونمونو نجات داد بعد من تایکماه حس مردن داشتم سبک سبک بعدش فوبیای رانندگی گرفتم دیدم اینجوری نمیشه رفتم کارت مربی گری گرفتم خدایا سپاس
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت